Alex Fergusonin matka Manchester Unitedin harjoituskentälle on selvitetty Ole Gunnar Solskjaerin herättämän epävarmuuden keskellä

Sir Alex Ferguson Eurooppa-liigan finaalissa

Alex Ferguson oli Carringtonissa tiistaina (Kuva: Getty Images)

Alex Ferguson oli mukana Manchester Unitedin harjoituskentällä tiistaina, mutta nyt on raportoitu, että hän oli siellä puvussa mieluummin kuin vastakkainasetteluissa Ole Gunnar Solskjaerin tulevaisuudesta.

Red Devils voitti Liverpoolin 5-0 Old Traffordilla sunnuntaina, eikä ollut yllätys, että Solskjaerin tulevaisuutta koskevat spekulaatiot lisääntyivät nopeasti Unitedin putoamisen seitsemännelle sijalle Valioliigan taulukossa.

Vanhojen kilpailijoidensa kiusallisen tappion jälkeen Fergusonin harvinainen vierailu Carringtoniin tiistaina sai kielet kolisemaan vihjaten siitä, että päätös Solskjaerin tulevaisuudesta olisi voinut olla lähellä.

Ferguson oli ollut mukana kriisineuvotteluissa maanantaina hallituksen kanssa, mutta hän teki sen melkein kotoa käsin.

Hänen vierailunsa Carringtoniin tiistaina oli kuitenkin kaukana dramaattisesta BBC Ilmoittaen, että se oli todellakin proteesin asentamista varten.

Asennus on tiettävästi suunniteltu jonkin aikaa, ja Ferguson ja muut seuran toimihenkilöt osallistuivat Manchester Unitedin uuteen pukuun. Ei ollut tapaamista Solskjaerin tai kenenkään pelaajan kanssa.

Raporttien mukaan Fergusonilla on ensimmäinen vaihtoehto Solskjaerin tilalle, jos hänet karkotetaan, ja PSG:n valmentaja Mauricio Pochettino on hänen listansa kärjessä.

Entinen Chelsean ja Inter Milanin valmentaja Antonio Conte oli laajalti houkutteleva ottamaan johtoon Old Traffordilla, jossa italialainen ei tällä hetkellä työskentele, mutta Ferguson toivoisi, että Tottenhamin entisen pomon paikan luovutetaan.

Solskjaer jatkaa tehtävässään, kun Red Devils matkustaa Tottenhamiin lauantai-iltana kohtaamaan Valioliigan, mutta toinen tappio tulee ja on mahdollista, että se on hänen viimeinen valmentajanaan.

LISÄÄ: Alan Shearer varoittaa Ole Gunnar Solskjaeria, että Manchester Unitedin legendan asema ei pelasta hänen työpaikkaansa

LISÄÄ: Manchester United joutuu maksamaan 7,5 miljoonan punnan maksua, jos se potkaisee Ole Gunnar Solskjaerin

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram
.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts