Arsenal ja Chelsea-mestari Cesc Fabregas kuvailevat Englannin Valioliigan legendaa vahvimmaksi vastustajaksi

Chelsea - Liverpool - Englannin Valioliiga

Cesc Fabregas ja Steven Gerrard tappelivat paljon Valioliiga-uransa aikana (Kuva: Getty Images)

Cesc Fabregas on kohdannut urallaan monia mahtavia pelaajia nauttien unohtumattomista loitsuista Arsenalin, Chelsean, Barcelonan ja Espanjan maajoukkueen kanssa, mutta kokee Steven Gerrardista nousevan kovimmaksi vastustajaksi, jonka hän on koskaan kohdannut.

34-vuotias pelaaja pelaa edelleen Monacossa Ligue 1:ssä, mutta muistaa päivänsä Valioliigassa Arsenalissa ja Bluesissa kuin silloin, kun hän kohtasi kovimpia vastustajiaan.

Twitterissä Q&A:n aikana Fabregasilta kysyttiin, kuka on hänen vahvin vastustajansa Arsenal-pelaajana, johon hän vastasi yksinkertaisesti: “Steven Gerrard”.

Vaikka kysymys rajoittui hänen Arsenal-uraansa, se koskee myös hänen Chelsea-aikaansa, kun hän kehui Gerrardia vahvimmaksi vastustajakseen menneisyydessä.

Fabregas sanoi BBC Päivän ottelu: Top 10 äänimerkintä.

Arsenal - Liverpool - Englannin Valioliiga

Fabregas teki Valioliigassa 111 syöttöä Gerrardin 92 syöttöä vastaan ​​(Kuva: Getty Images)

Fyysisesti hän oli vaikein vastustaja käsitellä.

Hän oli box-to-box-pelaaja, hän saattoi olla hänen oikealla tai vasemmalla puolellaan ja ampui kengän ulkopuolelta. Se oli kone.

Vaikka Gerrard on arvostettu erittäin korkealle, Fabregasia ei vedetä ikivanhaan keskusteluun siitä, kuka on paras pelaaja Liverpoolin legendan ja Chelsean ikonin Frank Lampardin välillä.

Kun espanjalaiselta kysyttiin hänen mielipiteensä aiheesta, hän vastasi: “Inhoan vertailuja.”

Vaikka Gerrardilta ei ollut puutetta faneista, Fabregasilta kysyttiin myös aliarvostetuimmista pelaajista, joiden kanssa hän oli koskaan pelannut. Hän voitti Alexander Hlebin, jonka kanssa hän pelasi sekä Arsenalissa että Barcelonassa.

LISÄÄ: Cesc Fabregas sanoo, että Chelsea-tähden Timo Wernerin harjoituksista piittaamattomat joukkuetoverit ovat kyllästyneitä

LISÄÄ: Cesc Fabregas väittää, että Thomas Tuchelin joukkue on “lahjakkaampi” kuin 2015 ja 2017 Valioliigan mestaruuden voittajat.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts