Barcelona: Xavi haluaa Chelsean maalin ja Valioliigan loiston ensimmäisinä sopimuksina

Entinen jalkapalloilija Xavi, joka näkyy tässä lehdistötilaisuudessa, on matkalla Barcelonan työhön.

Tuleva ohjaaja suunnittelee jo tammikuun ikkunaa (Kuva: GETTY)

Xavi Hernandez on nimitetty uudeksi manageriksi Raporttien mukaan Barcelona odottaa Ronald Koemanin ja espanjalaisen potkut jo kahta uutta sopimusta.

Paineen alla oleva päävalmentaja Koeman vapautettiin vihdoin tehtävistään keskiviikkoiltana pettymyksen jälkeen. Tällä kertaa hän hävisi 1-0 Rayo Vallecanolle ikivihreän Radamel Falcaon ainoan maalin ansiosta.

Tappion seurauksena Barcelona jäi La Ligan sijoituksiin yhdeksännelle sijalle 10 ottelun jälkeen, ja Katalonian joukkue on jo kuusi pistettä jäljessä liigan johtavaa Real Madridia.

Koeman johtaa Barcelonaa viimeistä kertaa (Kuva: Getty)

Espanjassa levinneiden raporttien mukaan Xavi on Barcelonan paras valinta Koemanin seuraajaksi, ja hänelle on jo tarjottu tehtävää.

41-vuotias oli yhteydessä presidentti Joan Laportaan ennen Koemanin potkua, kun Katalonian jättiläiset harkitsivat hänen vaihtoehtojaan, ja Barcelona alkaa nyt antaa lausekkeen hänen sopimuksessaan nykyisen seuran Al Saddin kanssa.

Joitakin papereita on vielä täytettynä, ja Xavin paluu Camp Noulle saattaa olla virallinen vasta perjantaina, mutta entinen keskikenttäpelaaja pohtii jo joukkueen parantamista.

Espanjalaisen toimittajan mukaan hänen asialistansa kärjessä Gerard Romero, on paluu 4-3-3-järjestelmään, jota käytettiin niin suureen menestykseen, kun Xavi oli pelaaja seurassa Pep Guardiolan alaisuudessa.

Mutta tehdäkseen niin hän uskoo, että joukkue tarvitsee uusia hankintoja ja on nimennyt Manchester Cityn Raheem Sterlingin – joka on menettänyt omaisuutensa Etihadissa – mahdolliseksi työntekijäksi.

Barcelonaa yhdistettiin aiemmin tammikuussa laitahyökkääjä koskevaan lainapyyntöön, vaikka City tuskin hyväksyisi sitä, vaikka pelaaja itse on avannut oven siirrolle ja ilmoittanut haluavansa testata itseään Valioliigan ulkopuolella.

Toisaalta Xavi luottaa täysin Ousmane Dembeleen ja toivoo saavansa ranskalaisen pelaajan uuteen sopimukseen, sillä hänen nykyinen sopimus päättyy ensi kesänä.

Barcelonan maalin Jules Conde Sevillasta

Jules Conde ja Sterling ovat kaksi pelaajaa, jotka Xavi haluaa (Kuva: GETTY)

Barcelona kärsi myös kauheista näytöistä takaosassa, kun Sevillan puolustaja Xavi ja pitkäaikainen Chelsea-kohde Jules Conde omistautuivat seuran puolustusongelmiin.

22-vuotias oli lähellä liittymistä Bluesiin kesällä, vaikka heidän tarjouksensa jäivät Sevillan arvion ulkopuolelle, ja Chelsean odotetaan uusivan tarjouksensa ranskalaisen hankkimiseksi tammikuussa.

Heillä saattaa nyt olla kilpailua Barcelonan taholta, vaikka jää nähtäväksi, millainen ostovoima Katalonian seuralla todella on taloudellisesti vaikeuksissa olevan puolen kanssa, kun taas he rajoittuivat pääosin kauppoihin ja ilmaisiin siirtoihin juuri päättyneessä kesäikkunassa.

lisää: Lionel Messi on kannattanut Barcelonan pyrkimystä tehdä Xavista Ronald Koemanin valmentaja

Lisää: Real Madridin presidentti Carlo Ancelotti lähettää Ronald Koemanille viestin Barcelonan potkusta

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts