Calvin Phillips tekee päätöksen Manchester Unitedin siirrosta Liverpoolin kiinnostuksen vuoksi

Manchester United ja Liverpool haluavat Leeds Unitedin keskikenttäpelaajan Calvin Phillipsin

Calvin Phillipsin etsivät Manchester United ja Liverpool (Getty)

Leeds Unitedin keskikenttäpelaaja Raporttien mukaan Calvin Phillips haluaisi liittyä Liverpooliin ennen Manchester Unitedia.

Manchester United etsii uutta keskikenttäpelaajaa, kun Paul Pogba lähtee Old Traffordista ilmaisella siirrolla kauden lopussa.

Phillips on ollut Unitedin tutkassa useita kuukausia, kun taas Leeds on halunnut allekirjoittaa Englannin maajoukkueen uuden sopimuksen.

Kuitenkin Daily Star Raporttien mukaan Liverpool on nyt ilmoittanut kiinnostuksensa Phillipsiin ja pyrkii myös neuvottelemaan mahdollisesta kaupasta ensi kesänä.

Raportissa väitetään myös, että Phillips haluaa liittyä Liverpooliin, koska hän on “huolissaan” kielteisistä vaikutuksista, joita hän ja hänen perheensä saattavat kärsiä, jos hän muuttaa Old Traffordille Leedsin ja Manchester Unitedin välisen katkeran kilpailun vuoksi.

Leeds on valmis tekemään Philipistä joukkueensa parhaiten palkatun pelaajan, mutta 25-vuotiasta pelaajaa voidaan painostaa jatkamaan, jos Marcelo Bielsa jättää seuran.

Englannin maajoukkueessa pelaavan Calvin Phillipsin sanotaan siirtävän mieluummin Liverpooliin ennen Manchester Unitedia

Calvin Phillipsin sanotaan siirtävän mieluummin Liverpooliin ennen Manchester Unitedia (Getty)

Aiemmin tässä kuussa puhunut entinen Leedsin puolustaja Danny Mills uskoo, että Phillipsillä ei ole ongelmia liittyä United-joukkueeseen.

“Alan Smith on poissa, ja uskon, että fanit ymmärsivät sen, mutta he eivät erityisesti pitäneet siitä, ja jotkut eivät koskaan anna hänelle anteeksi”, Mills sanoi. jalkapallo sisältäpäin.

Ymmärrän sen, koska näiden kahden välillä on aina katkera kilpailu.

Tuleeko hän Manchester United -joukkueeseen? Pelaako hän? Epäilemättä kyllä. Parantaako se niitä? Kyllä todella.

“Piditpä siitä tai et Leedsin fanina, Manchester United on globaali kokonaisuus, et voi kiistää sen kanssa.”

LISÄÄ: “Järjestettävä joukkue” – Jermain Defoe ennustaa Valioliigan mestaruuden Chelsean, Liverpoolin ja Manchester Cityn välillä.

LISÄÄ: Marcus Rashford pahoittelee Manchester Unitedin faneilta Liverpoolin “kiusallista” tappiota

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram
.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts