Cesc Fabregas paljastaa eron Thomas Tuchelin joukkueen ja mestaruuden voittaneen Chelsean välillä

Cesc Fabregas on suuri Thomas Tuchelin fani (kuva Darren Walsh/Chelsea Getty Imagesin kautta)

Entinen Chelsea-tähti Cesc Fabregas uskoo, että nykyinen joukkue on “täydellisempi” ja “lahjakkaampi” kuin joukkue, joka voitti Valioliigan vuosina 2015 ja 2017.

Fabregas voitti Valioliigan kahdesti viiden vuoden aikana Länsi-Lontoossa, ensin Jose Mourinhon kanssa ensimmäisellä kaudellaan vuonna 2015 ja sitten uudelleen Antonio Conten kanssa kaksi vuotta myöhemmin.

Espanjalainen oli tärkeä osa vuoden 2015 joukkuetta, kun taas hän sopeutui Conten joukkueeseen vuonna 2017, jossa italialainen pelasi kolmea puolustuksessa suurella menestyksellä.

Mutta Fabregas uskoo, että Thomas Tuchelin joukkue on parempi kuin joukkueet, jotka hän voitti Stamford Bridgellä, ja sanoo, että paikoista kilpailee “20 huippupelaajaa”.

Kun Fabregasilta kysyttiin, haluaisiko hän pelata Tuchelin johdolla Chelseassa hänen aikanaan, Fabregas myönsi pelaavansa ja sanoi, että tämän päivän joukkue oli “täydellisempi” kuin se, jossa hän pelasi.

“Ai niin!” Fabregas sanoi.

“Meillä on ollut loistavia joukkueita minun aikanani Chelseassa, mutta meillä ei ole koskaan ollut yhtä täydellistä ja lahjakasta joukkuetta kuin tämä. 20 erinomaista pelaajaa, vähän kuin Man Cityssä.

Chelsea ei ole voittanut mestaruutta Conten avauskauden jälkeen Länsi-Lontoossa, mutta Tuchel on tuonut seuran takaisin kilpailijoihin.

Blues johtaa Valioliigaa yhdeksän ottelun jälkeen ja on pisteen edellä kilpailijaansa Liverpoolia.

Tuchelin miehet kohtaavat tänä viikonloppuna Newcastlen Koillisosassa.

LISÄÄ: Emma Radocano vastaa viimeisimpään voittoonsa Transilvanian avoimen voittosarjan jatkuessa

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram
.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts