Cesc Fabregas sanoo, että joukkuetoverit eivät ota huomioon Chelsea-tähden “sairastumista”

Cesc Fabregas sanoo, että hänen joukkuetoverinsa eivät välitä Chelsean tähden harjoituksista

Saksan hyökkääjällä on vaikeuksia täyttää hintalappunsa (Images: Getty Images)

Cesc Fabregas on huomauttanut, että Timo Werneriä vaikeuttaa hänen Chelsea-joukkuetoveriensa kyvyttömyys havaita hänen juoksujaan, mikä johtaa hyökkääjien “ikävystymiseen”.

Saksan maajoukkueen pelaaja saapui Stamford Bridgelle viime kesänä 47,5 miljoonan punnan siirrolla RB Leipzigistä, vaikka hän teki Bundesliigassa 28 maalia tehtyään vain kuusi ensimmäisellä Valioliiga-kaudellaan.

Werner syyllistyi useiden syyllisyydentuntomahdollisuuksien menettämiseen, mikä johti lopulta siihen, että klubi maksoi vielä 97,5 miljoonaa puntaa Romelu Lukakulle viimeistelyä varten.

Cesc Fabregas sanoo, että joukkuetoverit eivät välitä Chelsean tähden harjoituksista

Wernerin pettymyskausi paheni loukkaantumisen vuoksi (Kuva: GETTY)

25-vuotiaan pelaajan kamppailu on jatkunut tällä kaudella, sillä hän on tehnyt maalin vain kerran seitsemässä liigaottelussa toistaiseksi Southamptonin 3-1-voitossa, kun hän on pelannut liigassa vain 44 minuuttia. Mestarien liiga.

Tästä huolimatta Fabregas on edelleen Wernerin ja hänen tekemisensä fani, ja itse asiassa kokee, että hänen ongelmansa on tällä hetkellä se, että hänen joukkuetoverinsa eivät ruoki häntä, kun hän näyttää olevan takana.

Twitterissä torstaina Q&A:ssa Fabregasilta kysyttiin hänen ajatuksistaan ​​saksalaisesta hyökkääjästä, ja hän vastasi: “ Hän tekee paljon hyviä potkuja, mutta joskus he eivät joko näe häntä tai he eivät pelaa syöttöä. Hän näyttää välillä väsyneeltä.

Neljä ja puoli kautta Stamford Bridgellä viettäneeltä espanjalaiselta kysyttiin entisestä tallikaverinsa Andreas Christensenistä, jonka sopimus Chelsean kanssa päättyy ensi kesänä, kun hän voi lähteä vapaalle siirrolle.

“Mikä pelaaja”, sanoi Monacon keskikenttäpelaaja. “Erittäin aliarvostettu.” Hän on erittäin ujo eikä pidä paljon melua, koska hän tuskin tekee virheitä.

Chelsean puolustaja Andreas Christensen

Fabregas on suuri tanskalaisen keskuspuolustajan Christensenin fani (Kuva: GETTY)

Werner teki ensimmäisen Valioliiga-maalinsa helmikuun jälkeen voitossa Southamptonia vastaan, ja Tuchel sanoi jälkeenpäin: “Olemme kaikki helpottuneita, hän, minä ja koko seura.”

Joka kerta kun hän tekee maalin, meistä tuntuu, että VAR:lla oli päätös ottaa se pois häneltä, oli paljon hyvin kapea-alaisia ​​päätöksiä. Muistan hyvin tiukan ottelun Liverpoolia vastaan.

“Hänen on jatkettava työskentelyä ja monet asiat paranevat. Olemme iloisia ja helpottuneita, että hän teki maalin. Se oli meille erittäin tärkeä maali varmistua voitosta. Toisaalta hän oli paikalla, kun hän tarvitsi.

Werner ja Lukaku ovat tällä hetkellä poissa pelaamisesta loukkaantumisen vuoksi, eivätkä heidän odoteta osallistuvan lauantain matkalle St James’ Parkiin kohtaamaan Newcastlen.

lisää: Romelu Lukaku harkitsi siirtymistä Chelseaan Manchester Unitedissa

Lisää: Xavi haluaa Chelsean maalin ja basson Englannin Valioliigassa kahdeksi ensimmäiseksi sopimukseksi Barcelonan kanssa

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts