Chelseasta lainassa oleva Conor Gallagher on vastannut Gary Nevillen kehuihin

Manchester Unitedin legenda Gary Neville on kunnioittanut lainattua Chelsean jäsentä Conor Gallagheria

Manchester Unitedin legenda Gary Neville on kunnioittanut lainattua Chelsean jäsentä Conor Gallagheria (Kuvat: Sky Sports)

Conor Gallagher, Chelsean lainapelaaja ja Crystal Palacen tähti, on vastannut entisen Manchester Unitedin ja Englannin puolustajan Gary Nevillen kehuihin.

Gallagher on nauttinut vaikuttavasta kauden aloituksesta Selhurst Parkissa tehden maalin tai avustaen neljä kertaa kahdeksassa ottelussa ja tehnyt vaikutuksen Eaglesin valmentaja Patrick Vieiraan ja Arsenal-legendaan energisellä pelityylillään.

Neville oli vaikuttunut Gallagherin suorituksesta Palacelle heidän 2-2-tasapelissä Arsenalin kanssa Emiratesissa aiemmin kuussa ja kuvaili 21-vuotiasta “loistavaksi”.

Rakastin hänen energiaansa. Rakastin hänen sitoutumistaan ​​pallon painamiseen. Ajattelin, että kun hän sai pallon, hän käytti sitä”, Neville kertoi Sky Sportsille.

Minusta se oli loistava Crystal Palacelle. Tarvitset joukkueeseesi pelaajia, jotka menevät hakemaan pallon takaisin, kun et ole hallussasi, tekevät vaikeita tiloja ja saavat pallon pyörimään Valioliigassa.

Kysyttäessä, oliko hän huomannut kiitosta Nevillen kaltaisista henkilöistä, Chelsean Gallagher vastasi Sky Sportsille: “Kyllä, ehdottomasti.

Gallagher aloitti kauden loistavasti Crystal Palacessa

Gallagher nautti loistavasta kauden aloituksesta Crystal Palacessa (Kuva: GETTY)

Jos sellaiset ihmiset puhuvat minusta, haluan tietää, mitä he sanovat, onko se hyvä vai huono. Mutta olen kiitollinen ja iloinen, että hän sanoi jotain mukavaa, ilmeisesti positiivista.

Gallagherin lainakausi Palacessa on hänen neljäs vuoden 2020 jälkeen, ja keskikenttäpelaaja on viettänyt aikaa myös Charlton Athleticissa, Swansea Cityssä ja West Bromissa.

“Se oli edistymistä joka kerta”, sanoi Gallagher, joka poistettiin vaihtopenkiltä Chelsean Eurooppa-liigan loppuottelussa Arsenalia vastaan ​​vuonna 2019.

En voisi olla tyytyväisempi siihen, miten lainat menivät. Minulla on vielä paljon kehitettävää.

Gallagheria pyydettiin nimeämään pelaajat, joita hän pitää ja joita hän haluaa jäljitellä, ja valitsi Manchester Cityn Kevin De Bruynen Valioliigan “parhaaksi”, mutta sanoi haluavansa oppia myös kaikilta Chelsean nykyisiltä keskikenttäpelaajilta.

Yrität löytää monia pelaajia. Kevin De Bruyne on luultavasti liigan paras syötöillään ja liikkeellään.

“Kun katsot Chelsean keskikenttäpelaajia ja näet kuinka he pelaavat palloa, haluan päästä tälle tasolle.”

Gallagher toivoo, että Crystal Palace, joka on tällä hetkellä Valioliigassa 15., yllättää mestari Manchester Cityn Etihadissa lauantaina.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts