Christian Pulisic palaa Chelsean harjoituksiin ennen Newcastlen ottelua

Chelsea - Crystal Palace - Englannin Valioliiga

Christian Pulisic on pian palaamassa loukkaantumisesta (Kuva: Getty Images)

Christian Pulisic on palannut Chelsea harjoittelee torstaina, kun heidän paluunsa uhkaa nilkkavamman vuoksi, joka on pitänyt hänet poissa kentältä kauden ensimmäisestä päivästä lähtien.

Amerikkalainen on esiintynyt Valioliigassa toistaiseksi vain kerran, aloittaen 3-0-voitosta Crystal Palacesta elokuussa, mutta ei ole sen jälkeen esiintynyt Bluesin kanssa, vaan esiintyi maansa puolesta vasta syyskuussa.

23-vuotias nähtiin Cobhamissa torstaina, ja hän toivoo palaavansa perusjoukkueeseen mahdollisimman pian.

Chelsea matkustaa Newcastleen lauantaina kello 15.00, mikä saattaa tulla amerikkalaiselle aikaisin, varmasti pelin aloittamisen kannalta, mutta hän on enemmän toiveikkaana tiistaina Malmön matkasta Mestarien liigassa tai Burnleyn vierailusta Stamfordiin. silta seuraavana viikonloppuna.

Thomas Tuchel on iloinen saadessaan toisen vaihtoehdon hyökkäyksessä, kun Romelu Lukaku (nilkka) ja Timo Werner (reisijänne) loukkaantuivat edelleen toiputtuaan ongelmistaan ​​kotiottelussaan Malmön kanssa 20. lokakuuta.

Chelsean harjoitus

Pulisic harjoittelee pallon kanssa Cobhamissa torstaina (Kuva: Chelsea/Chelsea)

Bluesin pomo alun perin sulki heidät pois Valioliigan ottelusta Norwichia vastaan ​​ja Southamptonin Carabao Cupin neljännen kierroksen ottelusta, joten ei ehkä kauaa ennen kuin Belgia ja Saksa palaavat, mutta ei ollut merkkejä heidän palaamisesta. Osallistu Newcastlen peliin lauantaina toistaiseksi.

Tuchel olisi iloinen, jos hänellä olisi toinen vaihtoehto hyökkäyksessä viimeaikaisten loukkaantumisten vuoksi (Kuva: Getty Images)

Kai Havertzin, Callum Hudson-Odoin, Mason Mountin ja Hakim Ziyechin kaltaiset henkilöt tilattiin täyttämään Lukaku ja Werner, eikä se vaikuttanut tuloksiin.

Norwich pudotettiin 7-0 Stamford Bridgellä, kun taas Southamptonin kanssa tekeminen ei ollut niin helppoa, mutta Chelsea pääsi liigacupin puolivälieriin rangaistuspotkukilpailun voitolla 1-1-tasapelin jälkeen.

Puhuessaan Pulisicin loukkaantumisesta 19. lokakuuta, Tuchel sanoi: “Hän loukkaantui ottelun aikana USA:n kanssa, se oli virhe, julma virhe, hän loukkasi nilkkaansa.”

Ei ole mitään syytä huoleen, emme piilota yksityiskohtia. En voi kertoa sinulle kaikkia yksityiskohtia, koska en yksinkertaisesti ole lääkäri.

Tällä hetkellä hänellä on joitain pahenevia kipuja, se ei johdu vammoista tai suurista komplikaatioista, vaan nilkkakipu, joka vaivaa häntä.

Kun Christianin kaltaiset nopealiikkeiset pelaajat tuntevat tämän kivun eivätkä vapauta liikettään, toipuminen ei tapahdu ja aloitat alusta ja saavutat tietyn pisteen ja sitten kipu palaa, lopetat ja aloitat uudelleen.

“Nyt olemme hyvin, hyvin läheisiä. Hän oli jo hyvin lähellä osallistumista joukkuetreeniin viime viikolla ja sai pienen takaiskun kipureaktion kanssa, joka ei ole vakava.

Hän on erittäin kärsivällinen, hän tekee kaiken. Näemme hänen kärsivän joka kerta, kun tapaamme hänet koulutuskeskuksessamme. Hän todella kärsii, hän haluaa olla kentällä auttamaan meitä. Valitettavasti loukkaantuminen vie aikansa.”

LISÄÄ: Cesc Fabregas väittää, että Thomas Tuchelin joukkue on “lahjakkaampi” kuin 2015 ja 2017 Valioliigan mestaruuden voittajat.

LISÄÄ: Cesc Fabregas sanoo, että Chelsea-tähden Timo Wernerin harjoituksista piittaamattomat joukkuetoverit ovat kyllästyneitä

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts