Glenn Johnson kehotti Erling Haalandia ja Judd Bellinghamia liittymään Liverpooliin

Glenn Johnson kehotti Erling Haalandia ja Judd Bellinghamia liittymään Liverpooliin

Glenn Johnson on kehottanut Erling Haalandia ja Judd Bellinghamia liittymään Liverpooliin (Kuva: Sky Sports)

Glenn Johnson kehotti Erling Haaland ja Judd Bellingham liittyvät Liverpooliin ja sanovat, että Borussia Dortmundin tähdet on “tehty Anfieldille”.

Haaland on ollut yksi tuotteliaimmista maalintekijöistä Euroopassa viimeisen kahden vuoden aikana, tehden 70 maalia 69 ottelussa Dortmundissa Bundesliigassa.

Englannin tähti Bellingham liittyi Haalandiin Saksassa viime vuonna ja vakiinnutti asemansa joukkueen avainpelaajana. Hän pelasi 61 ottelua kaikissa kilpailuissa ja on tehnyt tällä kaudella kolme maalia.

Manchester City, Chelsea ja Manchester United on kaikki yhdistetty Haalandin ja Bellinghamin siirtoihin, mutta Johnson uskoo, että heidän pitäisi liittyä Liverpooliin, koska he siirtyvät Redsin pomo Jurgen Kloppin alaisuudessa.

‘Haluaisin nähdä [Erling] Haaland ja [Jude] Bellingham Liverpoolissa. Entinen Englannin puolustaja sanoi: “He ovat nuoria miehiä, jotka luotiin Valioliigaa ja Liverpoolin kaltaista seuraa varten.” William Hill.

He voivat kehittyä vuosien varrella Jurgen Kloppin kaltaisen valmentajan alaisuudessa, ja näen, että heistä tulee valtavia nimiä jalkapallossa hyvin pitkäksi aikaa.

Bellingham on ollut Borussia Dortmundin tukipilari (Kuva: GETTY)

“Kilpailua tulee varmasti muilta seuroilta ympäri Eurooppaa, mutta mielestäni olisi hienoa tulla Anfieldille haastamaan titteleitä ja työskennellä Kloppin kaltaisen huippuvalmentajan alaisuudessa.”

Tällä viikolla Borussia Dortmundin presidenttiä Sebastian Kehliltä kysyttiin Bellinghamin ympärillä olevista spekulaatioista ja hän väitti, että 18-vuotias ei lähde seurasta lähiaikoina.

“Hän on Borussia Dortmund -pelaaja ja pysyy Borussia Dortmund -pelaajana”, Kiel sanoi haastattelussa Saksan maajoukkueelle. Urheilu 1 Hän puhui myös Liverpoolin huhutusta kiinnostuksesta.

Judd Bellinghamin ympärillä on paljon kiinnostusta, ei vain Liverpoolia. Mutta ei ole vähimmäisvaatimusta eikä poistumisvaatimusta. Häntä rakastetaan täällä, hän nauttii siitä. Ei ole merkkejä siitä, että hän jättäisi Borussia Dortmundin pian.

Hän lisäsi: “On hyvä, että pelaajistamme liikkuu huhuja, se osoittaa, että teemme jotain oikein.

Voimme tarjota paljon Borussia Dortmundissa. Haluamme voittaa mestaruuksia, mutta meidän on saatava pelaajamme siihen.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram
.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts