Harry Maguire paljastaa “suuria keskusteluja” Manchester Unitedin välillä Liverpoolin tappion jälkeen

Manchester United - Liverpool - Englannin Valioliiga

Harry Maguire sanoi, että Liverpoolin tappiota tutkitaan (Kuva: Getty Images)

Harry Maguire sanoo, että välillä on käyty “suuria keskusteluja”. Manchester Unitedin joukkue koska nöyryyttävä tappio Liverpoolia vastaan ​​viime viikonloppuna, ja myöntää, että tappio on “vaikea jatkaa.”

Liverpool murskasi Red Devilsin 5-0 Old Traffordilla viime sunnuntaina, ja heidän on ryhmitettävä uudelleen ja yritettävä löytää jonkinlainen muoto Tottenhamin ulkopuolelta Valioliigassa lauantai-iltana.

Se oli tuskallinen moraalia tyhjentävä tappio Ole Gunnar Solskjaerin joukkueelle, ja valmentajan tulevaisuus on nyt erittäin epävarma, kun United putosi taulukon seitsemänneksi ja Manchesterin derbyssä 6. marraskuuta.

Maguire myöntää, että Liverpoolin katastrofin vaikutukset ovat olleet vaikeita, mutta joukkue ei kävellyt pois siitä, vaan katsoi ottelun uudelleen, käytti rehellisiä keskusteluja ja kohdisti parannettavia alueita.

“Se on ollut vaikea viikko tietysti, et voi jättää näitä asioita syrjään, varsinkin kun häviät kilpailullesi”, Maguire sanoi. Manchester Unitedin mediaseura. – Tapaamme menettäminen oli suuri pettymys.

– Meillä oli tietysti hienoja keskusteluja, analysoimme peliä ja maaleja ja pohdimme, miten voisimme tehdä paremmin ja parantaa.

“Se on nyt tärkeintä, meidän täytyy työskennellä yhdessä ryhmänä ja seurana. Tiedämme, että fanimme ovat kanssamme ja he tulevat lauantaina Tottenhamiin, kuten sanoin, he ovat siellä numeroineen ja olen varma, että he laulavat ja hurraavat ja ovat aivan kanssamme ja takanamme.

Manchester United - Liverpool - Englannin Valioliiga

Maguire oli väärässä, kuten kaikki hänen joukkuetoverinsa, törmäyksen aikana Old Traffordilla (Kuva: Getty Images)

Maguire väittää, että joukkue on positiivisella mielellä lähteäkseen Spurs-matkalle, tietäen, että heidän pitäisi keskittyä tulevaisuuteen ja yrittää napata titteleitä, jos mahdollista.

“Tiedämme pelaajaryhmänä, että meidän on varmistettava, että olemme yhdessä ja että olemme positiivisia”, hän sanoi. – Siitä on vaikea siirtyä, mutta meidän on mentävä eteenpäin.

Valioliigassa on paljon otteluita pelattavana, olemme vahvassa asemassa Mestarien liigan ryhmässä ja olemme vielä kauden alussa. Ja tämä on kausi, jonka aikana tiedämme, että voimme vielä saada asioita aikaiseksi.

Mohamed Salah teki hattutempun Unitedin massiivisen puolustuksen ansiosta (Kuva: Getty Images)

Tottenham on taulukossa kuudentena ennen Red Devilsin kohtaamista, yhden pisteen ja yhden sijan vastustajansa edellä.

lisää: Romelu Lukaku harkitsi siirtymistä Chelseaan Manchester Unitedissa

LISÄÄ: Lucas Moura lähettää Spurs-joukkuetovereilleen varoituksen “vaarallisesta” Manchester Unitedista

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts