Ian Wright: Tottenhamin keskikenttä on suuri ongelma Nuno Espirito Santolle

Nuno Espirito Santo nähdään Tottenhamin Carabao Cupin ottelussa Burnleyn kanssa

Tottenham isännöi Manchester Unitedia Valioliigassa tänä viikonloppuna (Kuva: Getty)

Ian Wright kamppailee nähdäkseen, kuinka Nuno Espirito Santon ottelusuunnitelma sopii Tottenhamiin, ja hän kokee, että seuralla on “suuri ongelma” keskikentällä Manchester Unitedin kohtaamisen jälkeen.

Tottenham aloitti Valioliigakauden 2021/22 tyylikkäästi kolmella peräkkäisellä voitolla mestarista Manchester Citystä, Wolvesista ja Watfordista, mutta on sittemmin kärsinyt jyrkästä muodon laskusta ja on hävinnyt viisi viimeisestä 11 ottelustaan ​​kaikissa kilpailuissa.

Pohjois-Lontoo on kuitenkin kuudentena taulukossa ja voi palata neljän parhaan joukkoon voittamalla Red Devilsin Tottenham Hotspurissa tänä viikonloppuna.

Entinen Arsenalin hyökkääjä Wright on tehnyt vaikutuksen Tottenhamin myrskyisestä kauden alkamisesta, mutta hän uskoo, että seuran heikkoudet keskikentällä ovat olleet huonosti esillä viime peleissä, mikä puolestaan ​​on rajoittanut Harry Kanen panosta.

Englannin kapteeni on tehnyt tällä kaudella vain yhden liigamaalin, mikä ei Wrightin mielestä ole yllättävää, kun otetaan huomioon palvelun ja tuen puute, jota hän on saanut takaa.

“Luulen, että hänen pääongelmansa Nunon kanssa on hänen keskikenttänsä”, Wright sanoi Optus Sportin The Kelly & Wrighty Showssa.

– Sinulla on Harry Kane, joka ei saa mahdollisuuksia. Tiedämme kaiken, mitä Harry Kanen kanssa tapahtui, hän yrittää tehdä asiansa ja yrittää pysyä perässä.

‘Mutta kun katsot [Tanguy] Ndombele ja [Giovani] Lo Celso, jonka oletetaan olevan Spursin luova elementti, he eivät ole tarpeeksi johdonmukaisia. Sitten jos hän pelaa [Oliver] Ohita, [Pierre-Emile] Hojbjerg ja ehkä [Harry] Silmäisku, et näe siitä paljon luovuutta.

“Se, että Dele Alli on tehnyt parhaansa toisena hyökkääjänä… Poika tekee sen nyt, joten mitä tapahtuu Dele Allille? En näe, missä asiat paranevat, en näe mallia siitä, mitä he yrittävät tehdä.

Englanti - Makedonia: Lohko D - Naisten MM-kisojen 2023 karsinnat

Wrightin mielestä Spursilla on “suuri ongelma” keskikentällä (Kuva: GETTY)

Wright uskoo, että Nunon “realistinen” pelityyli on “hillitty” verrattuna hänen edeltäjäänsä ja maanmiehensä Jose Mourinhoon.

Yritän nähdä Nunon kanssa, kuinka se sopii. takaosasta Manchester Cityn peli, ajattelet “Ah, Tottenham!” Mutta sen jälkeen en ole nähnyt mitään”, hän lisäsi.

Arsenalin tulos oli erittäin iloinen Arsenalin näkökulmasta, mutta minulle ei tullut Tottenham-joukkue, vaan minusta näytti, että he tiesivät mitä olivat tekemässä.

En sulkeisi pois mitään siitä, mitä Arsenal teki, koska sinun on pidettävä joukkueet poissa ja luulin, että Arsenal teki sen julmasti.

Mutta samalla katsoin Tottenham-joukkuetta enkä tiennyt, mikä heidän pelisuunnitelmansa oli.

Nuno on hyvin pragmaattinen tekemissään. Mielestäni hän on huonompi kuin Mourinho pelinsä suhteen, ja vielä realistisempi tauolla. Spurs tarvitsee paljon enemmän.

Entisellä Englannin hyökkääjällä on teoria, jonka mukaan Kanen epäonnistunut liike on saattanut jo suistaa Nunon suunnitelmat kesän siirtoikkunan ja ensi kauden osalta.

Wright jatkoi: “Minulla on sellainen vaikutelma, että Nuno, kun Kane aloitti, oli melkein kuin “Voi, hän jää?

“Joten hän ei todennäköisesti voi nyt tuoda kahta pelaajaa, jotka hän halusi integroida tyylinsä joukkueeseen, ja nyt he näyttävät siirtyvän yhteen.”

LISÄÄ: Lucas Moura lähettää Spurs-joukkuetovereilleen varoituksen “vaarallisesta” Manchester Unitedista

LISÄÄ: Marcus Rashford pahoittelee Manchester Unitedin faneilta Liverpoolin “kiusallista” tappiota(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts