Jermain Defoe ennustaa Valioliigan mestaruuden, kun Chelsea johtaa johtoa

Jermain Defoe ennusti Englannin Valioliigan mestaruutta

Jermain Defoe ennusti Valioliigan mestaruuden (Kuva: Sky Sports)

Jermain Defoe on valinnut suosikkitähtensä voittamaan Valioliigan mestaruuden tällä kaudella nimellä Chelsea, Liverpool ja Manchester City haluavat irtautua kotimaisista kilpailijoistaan.

Euroopan mestari Chelsea on voittanut tällä kaudella seitsemän yhdeksästä liigaottelustaan ​​ja johtaa sarjaa 22 pisteellä.

Blues on menestynyt sen jälkeen, kun Thomas Tuchel korvasi Frank Lampardin valmentajana ja voitti Norwich Cityn lauantaina 7-0 vahvistaakseen paikkansa liigan kärjessä.

Vuonna 2020 mestaruuden voittanut Liverpool on yhden pisteen jäljessä Chelseaa toisella sijalla ja etsii parastaan, kun se murskasi kilpailijansa Manchester Unitedin 5-0 Old Traffordilla sunnuntaina.

Mestaruutta puolustava Manchester City on yhden pisteen jäljessä Liverpoolista ja kaksi Chelseaa ja voitti myös viikonloppuna, mikä osoittautui erittäin vahvaksi Brightonille AMEXissa.

Kolme parasta voitti kolmella pisteellä neljännen sijan West Hamista ja viidellä Brightonin, Tottenhamin ja Manchester Unitedin kaltaisten pisteillä, ja he näyttävät taistelevan mestaruudesta tällä kaudella.

Chelsean ja Liverpoolin haasteista huolimatta entinen Englannin hyökkääjä Defoe näkee Manchester Cityn Valioliigan “voittavana joukkueena” ja mestaruuden voittajana.

Euroopan mestari Chelsea johtaa tällä hetkellä Englannin Valioliigaa

Euroopan mestari Chelsea on tällä hetkellä Englannin Valioliigan kärjessä (Kuva: Getty)

“Uskon edelleen, että Manchester City on joukkue, joka voitettava”, sanoi Defoe, joka houkutteli onnekkaita faneja katsomaan Englantia Wembleylle. TheWinnr.com.

Kun ihmiset sanovat, ettei heillä ole numeroa yhdeksän – he pelasivat väärää numeroa yhdeksän koko viime kauden ilman oikeaa numeroa yhdeksän, [Sergio] Aguero ei pelannut ja he voittivat liigan.

Minusta tuntuu edelleen siltä, ​​että he ovat voitettava joukkue, sillä heillä on vaihtoehdot, laatu ja Jack Grealishin. [Raheem] Sterling ei ole edes alkanut! Ja tieto, he osaavat tehdä sen.

“Tiedän, että Liverpool näyttää hyvältä, etummaiset kolme ovat pelottavia – mielestäni kolme parasta on edessä [Roberto] Firmino, [Mohamed] Salah ja [Sadio] Mane on palannut entiseen malliin, mutta mielestäni Man City on silti joukkue, joka on voitettava.

Defoe toivoo, että hänen entinen seuransa Tottenham pääsee pöytään, kun Spurs kamppailee uuden valmentajan Nuno Espirito Santon johdolla, koska hän on hävinnyt kolme viidestä viimeisestä ottelustaan.

Hän lisäsi: “Harry [Kane] ja hänen poikansa [Heung-min] Kaksi uskomatonta pelaajaa, ja jos tarkastellaan tavoitteita ja auttoi saavuttamaan ne viime kaudella, he ymmärtävät tämän ymmärryksen – kuten York ja Cole.

Ehkä on vain luonnollista olla rehellinen, ja joskus se onkin, kuten Crouch ja minä!

“Tottenham-pelaajana haluan Nunolla pärjäävän hyvin ja haluan seuran menestyvän hyvin. Se on valtava jalkapalloseura, jolla on erityisiä faneja, uskomaton stadion, uskomaton harjoituskenttä.

“Tämä on täydellinen aika olla klubilla ja erottaa Harry jälleen, ja toivottavasti voimme pärjätä hyvin.”

LISÄÄ: Cesc Fabregas sanoo, että Chelsea-tähden Timo Wernerin harjoituksista piittaamattomat joukkuetoverit ovat kyllästyneitä

Lisää: Milloin Carabao Cupin puolivälierä arvotaan? Aika, tv-kanava ja tapaamiset

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram
.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts