Jurgen Klopp laatii suunnitelman “todelliselle lahjakkuudelle” Tyler Mortonille hänen ensimmäisen täyden esiintymisensä jälkeen Liverpoolissa

Liverpool vs Athletic Club - Kausia edeltävä ystävyysottelu

Tyler Morton aloitti Liverpoolin voiton Prestonista keskiviikkona (Kuva: Visionhaus)

Jurgen Klopp kehui Tyler Mortonin teknisiä ja älyllisiä kykyjä sen jälkeen, kun nuori debytoi Liverpoolissa keskiviikkoiltana, mutta sanoi, että hänen oli nyt tehtävä fyysisiä parannuksia ottaakseen seuraavan askeleen urallaan.

18-vuotias pelaaja aloitti ja pelasi täydet 90 minuuttia Liverpoolin 2-0-voitossa Prestonista Carabao Cupissa Dipdalessa, mikä auttoi punaisia ​​varaamaan paikan kilpailun puolivälierissä.

Keskikenttäpelaaja debytoi joukkueessa viime kuussa, kun hän tuli vaihtopelaajana Norwichia vastaan ​​Carabao Cupissa, ja hänet ylennettiin tällä viikolla Alex Oxlade-Chamberlainin ja Curtis Jonesin rinnalla kolmivälin keskikentällä.

Klopp oli vaikuttunut Merseysiden uusista nuorista kyvyistä, mutta sanoi, että vaikka suuria parannuksia ei vaadittu, Mortonin olisi tehtävä fyysisiä muutoksia ollakseen valmis Valioliigaan.

Tyler on selvästi todellinen lahjakkuus ja älykäs jalkapalloilija. Tämän näet, Klopp kertoi Liverpoolin virallinen verkkosivusto. – Hänen luonnolliset liikkeensä ja luonnolliset asennonsa ovat todella hyviä, joten hän on älykäs jalkapallopoika ja hänen tekniikkansa on todella hyvä.

Preston North End - Liverpool - Carabao Cup -välierä

Klopp on erittäin vaikuttunut 18-vuotiaasta pojasta (Kuva: Getty Images)

Nyt meidän on varmistettava, että autamme häntä saamaan jalkapallovartalon – hän ei ole liian nuori eikä liian laiha, mutta vielä on vähän aikaa ja meidän on saatava hänet valmiiksi kaikkeen.

“Se oli erittäin positiivinen vaikutus jälleen tänä iltana.”

Kaksi muuta nuorta, joilla oli tilaisuus keskiviikkoiltana, olivat Harvey Blair, joka aloitti eturintamassa, ja Conor Bradley, joka korvasi Blairin 55 minuutin jälkeen.

Klopp tunsi myötätuntoa 18-vuotiaalle, joka aloitti pelin, mutta yritti vaikuttaa, mutta hänellä oli positiivista sanottavaa toisesta 18-vuotiaasta, joka korvasi hänet.

“Conor Bradley on myös todellinen lahjakkuus, todella iso sydän ja älykäs jalkapalloilija”, Klopp sanoi. Sitten hän antoi sen Necolle [Williams] Mahdollisuus nousta hieman.

“Harveylle se ei ollut todella helppoa ensimmäinen puoliaika, koska emme pelanneet hyvin ja hyökkääjälle se oli todella huono – ensimmäinen peli ja muut asiat, kaikki mitä voi tapahtua.”

LISÄÄ: Milloin Carabao Cupin puolivälierän arvotaan? Aika, tv-kanava ja tapaamiset

LISÄÄ: John Barnes varoittaa Liverpoolia antamasta Mohamed Salahia uutta sopimusta

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts