Jurgen Klopp puhuu Takumi Minaminosta ja Divock Origin “erityisongelmasta”

Preston North End - Liverpool - Carabao Cup -välierä

Takumi Minamino avasi maalin Liverpoolin voitossa Prestonista (kuva: Getty Images)

Liverpoolin manageri Jurgen Klopp ylisti Takumi Minaminoa joukkueensa “vaarallisimmaksi pelaajaksi” Prestonin 2-0-voitossa keskiviikkoiltana, mutta sanoi, että Divock Origin “erityinen” maali oli tyypillinen hyökkääjälle.

Klopp lepäsi suurimman osan kuuluisista pelaajistaan ​​Carabao Cupin neljännen kierroksen ottelussa Debelessä, antaen Minaminolle ja Origille mahdollisuuden loistaa sekä nuorille, kuten Tyler Mortonille ja Harvey Blairille.

Minamino ja Origi käyttivät mahdollisuuttaan johtaa punaiset kilpailun puolivälieriin, jotka järjestetään lauantaina.

Liverpoolin pomolla oli paljon sanottavaa Minaminosta, joka sanoo olevansa vain uhri joutuessaan kilpailemaan perusjoukkueessa Mohamed Salahin, Sadio Manen, Roberto Firminon ja Diogo Jotan kaltaisten kanssa, vaikka Klopp kokeekin, että hänellä on paljon. tehdä sen, mitä hän osoitti Prestonia vastaan.

“Taki on korkealaatuinen”, Klopp kertoi Liverpoolin virallisilla verkkosivuilla. “Takin ongelma on… Itse asiassa ei ole mitään ongelmaa paitsi että muut pelaajat hänen paikoillaan ovat todella hyviä ja luojan kiitos, etteivät he loukkaantuneet. Se siitä.

Taki on täysin kunnossa, Taki on loistava hetki harjoittelun suhteen, paljon parempi kuin mitä hän näytti tänään, mutta hän oli vaarallisin pelaaja ja hän teki maalin, mikä on todella tärkeää.

Hän ymmärtää pelityylimme todella hyvin, joten voit heittää hänet sisään ja hän voi olla välittömästi valtava osa jalkapalloamme. Ilmeisesti se oli tänä iltana. Taqi oli hyvä, mutta me kaikki tiedämme, että hän voisi olla paljon parempi.

Minamino teki maalin heti tuntimerkin jälkeen, ja Origi teki maalin 84. minuutilla upealla kantapotkulla maalivahdin yli.

Klopp piti sitä “erittäin erikoisena”, mutta sanoi, että se oli sellainen asia, jota hän odotti belgialaiselta hyökkääjältä.

“Divockin tavoite oli vain Divock Origi”, presidentti sanoi. “Se ei tietenkään ollut hyökkääjän peli, koska emme pelanneet hyvin ja se on hyökkääjille vaikeaa, mutta hänen tekemänsä maali oli hyvin erikoinen.”

Preston North End - Liverpool - Carabao Cup -välierä

Divock Origi teki luovan viimeisen silauksen viimeistelläkseen rekisteröinnin Deepdalessa (Kuva: Getty Images)

Klopp ei ollut kovin vaikuttunut joukkueen suorituksesta kokonaisuutena, vaikka hän myötätuntoi heitä kohtaan, koska hän oli joukko pelaajia, jotka olivat tuskin pelanneet aiemmin yhdessä.

“Emme pelanneet hyvin, niin se on”, sanoi saksalainen. Aloitimme hyvin, mutta menettimme alustan kokonaan ja se oli ongelma.

“Olimme erittäin aktiivisia, erittäin epätoivoisia saadaksemme pallon. Kaikki kaatui, eikä meillä ollut tarpeeksi pelaajia rivien välissä, meillä ei ollut [someone] Aina linjojen takana.

Se on normaalia, tämä voi täysin tapahtua, kun et pelaa paljon yhdessä. Nämä pojat harjoittelevat paljon yhdessä, mutta eivät pelaa paljon [together], joten näin voi varmasti käydä.

lisää: Jurgen Klopp paljastaa seuraavan askeleen “todelliselle lahjakkuudelle” Tyler Mortonille hänen täyden Liverpool-debyyttinsä jälkeen

LISÄÄ: John Barnes varoittaa Liverpoolia myöntämästä Mohamed Salahia uutta sopimusta

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts