Louis Saha vaatii Manchester Unitedin pelaajia reagoimaan murskaavan tappion jälkeen Liverpoolia vastaan

Manchester United - Liverpool - Englannin Valioliiga

Manchester United hämmentyi Liverpoolista Old Traffordilla (Kuva: GETTY)

Louis Saha on kritisoinut Manchester Unitedin pelaajia huonosta kehonkielestä heidän nöyryyttävässä 5-0-tappiossa Liverpoolille ja uskoo, että “hahmojen” tulisi puuttua joukkueen vetämiseksi ulos lamasta.

Red Devils kärsi yhden Valioliigan aikakauden tuskallisimmista tappioista, kun Naby Keita ja Diogo Jota tekivät maalin 13 minuuttia ennen sitä. Mohamed Salah teki hattutempun hiljentääkseen Old Traffordin törmäyksen.

Ole Gunnar Solskjaerilla on kova paine, sillä United on hävinnyt viisi viimeisestä yhdeksästä ottelustaan ​​kaikissa kilpailuissa, ja Chelsean entinen pomo Antonio Conte on ollut läheisesti sidoksissa mahdollisena korvaajana viime päivinä.

Norjalaiselle kerrotaan kuitenkin, että hänen työnsä on toistaiseksi turvallista, ja hän on korsussa lauantai-iltana, kun United – joka on taulukossa seitsemäs – kohtaa Tottenham Hotspurissa kuudenneksi Tottenham Hotspurin.

Monet kyseenalaistivat Solskjaerin taktiikkaa Liverpoolia vastaan, mutta entinen United-hyökkääjä Saha katsoo, että pelaajien on kannettava suuri osa syyllisyydestään valittaviin tuloksiin.

“Uskon, että se, mitä näen ulkopuolelta, on aina helppoa, mutta kun katson hahmoja, katson aina United-joukkuetta ja tunnen, että kun asiat menevät hyvin ja vahvasti, se on kunnossa”, Saha kertoi Sky Sportsille.

Mutta kun asiat ovat vähän vaikeita, vähän mutkikkaita, ne ovat kokeneet hienoja paluuja viime aikoina, mutta en silti tunne, että huutoa riittää.

Kukaan ei ilmaise itseään ja hänen kehonsa on ristiriitainen ja tekee paikasta epämukavan olemalla kunnossa.

“Tämä ei ole tapa, jolla minä sen koin, ja ilmeisesti asiat ovat muuttuneet ja viestinnän aikakausi on ohitettu, mutta näin minä ajattelen.”

Web Summit 2019 – toinen päivä

Saha hyökkäsi Unitedin pelaajia vastaan ​​heidän tappionsa jälkeen arkkikilpailijalle Liverpoolille (Kuva: GETTY)

Ranskalaiset lisäsivät: “ Luulen todella, että niillä hetkillä, jotka vaativat todella suurta reaktiota, tarvitset hahmoja.

“Sen tarvitsee jollain tavalla johtajia osoittamaan, eikä pelkästään sanomalla mukavia kommentteja lehdistössä, se ei riitä.”

Marcus Rashford, joka oli aloittamassa ensimmäistä liigaa tällä kaudella, korosti Twitterissä keskiviikkona “noloaan” Unitedin tappion jälkeen heidän kovaa vastustajalleen.

“En voi valehdella, koska et kuullut minusta täällä, koska United-fanina en oikein tiennyt mitä sanoa sunnuntain jälkeen”, Englannin hyökkääjä kertoi viidelle miljoonalle seuraajalleen.

‘Minä olin nolostunut.’ Olen häpeissäni. Fanimme ovat kaikki kaikessa, etkä ansaitse sitä.

Teemme kovasti töitä yrittääksemme korjata tämän. Meidän on lunastettava itsemme.

LISÄÄ: Liverpool osallistuu kilpailuun Manchester Unitedin kanssa saadakseen Leedsin keskikenttäpelaajan Calvin Phillipsin

LISÄÄ: Manchester United hyväksyy Paul Pogban päätöksen lähteä ilmaiseksi(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts