Lucas Moura lähettää Manchester Unitedille varoituksen Tottenham-joukkuetovereilleen

Lucas Moura juhlii Tottenhamin Carabao Cupin voittoa Burnleystä

Manchester United on “vaarallinen” tarjous Tottenhamille Lucas Mouran mukaan (Kuva: GETTY)

Lucas Moura sanoo, että on aina “vaarallista” kohdata haavoittunut eläin Manchester United, mutta uskoo, että Tottenhamin tulisi keskittyä omaan peliin ennemmin kuin vastustajan peliin tänä viikonloppuna.

United kärsi yhden Valioliigan aikakauden nöyryyttävistä tappioista, kun kova kilpailija Liverpool onnistui saavuttamaan kattavan 5-0-voiton viime sunnuntaina, kun Mohamed Salah teki hattutempun sen jälkeen, kun Paul Pogba karkotettiin Old Traffordilla.

Tulos asetti Ole Gunnar Solskjaerille ylimääräisiä paineita viiden tappion jälkeen yhdeksässä ottelussa, ja Chelsean entinen pomo Antonio Conte on ollut läheisesti sidoksissa mahdollisena korvaajana.

Solskjaerin sanottiin kuitenkin olevan tällä hetkellä turvassa ja hänen odotetaan olevan Tottenham Hotspurin korsussa muutaman päivän kuluttua.

Surullisesta muodostaan ​​huolimatta Red Devils voi hypätä Spursista ja nousta Valioliigan taulukossa neljänneksi voitolla Pohjois-Lontoossa, ja Moura pelkää heidän aiheuttamaansa uhkaa ennen yhteenottoa.

“On aina vaarallista aikaa pelata heitä vastaan”, Tottenhamin hyökkääjä sanoi Standard Sportille.

– Heillä on nälkä Liverpoolin ottelun takia, ja meillä on nälkä West Hamia vastaan ​​pelatun ottelun takia.

– Heillä on erittäin hyviä pelaajia, joilla on hyvä jalkapallokokemus ja he tietävät, kuinka selviytyä tästä hetkestä.

“Se ei ole meidän ongelmamme, sillä ei ole väliä millä hetkellä heillä on, meidän täytyy vain tehdä parhaamme, mennä kentälle ja taistella ja tehdä oma suoritusmme saadaksemme kolme pistettä.”

Moura teki ottelun ainoan maalin viime yönä, kun Tottenham toipui tappiostaan ​​West Hamia vastaan ​​ja pudotti Burnleyn Carabao Cupista ja varmisti paikkansa puolivälierissä.

Brasilialainen kokee Spursin ansaitsevan voiton Turf Moorissa ja toivoo, että suorituskyky on merkki Valioliigan tulevista asioista.

Hän lisäsi: “Se oli erittäin tärkeä voitto, varsinkin tappion West Hamia vastaan ​​ja ennen ottelua Unitedia vastaan.”

Tunne oli niin huono West Hamia vastaan, koska pelasimme niin hyvin, ettemme ansainneet häviämistä, ja viime yönä fiilis oli niin hyvä.

Pelasimme hyvin, se oli erittäin hyvä esitys, ansaitsimme voiton ja nyt teemme kaikkemme Unitedia vastaan.

“Miksi et voita? [the Carabao Cup]? Se on toinen mahdollisuus saada pokaali. Se on lyhyt tie pokaaliin, ja me taistelemme. Tavoitteeni on saada pokaali ja olla aina mestari.

“Taistelemme sen puolesta ja teemme aina parhaamme, ja Carabao Cup on meille hyvä tilaisuus.”

LISÄÄ: Romelu Lukaku harkitsi siirtymistä Chelseaan Manchester Unitedissa

LISÄÄ: Marcus Rashford pahoittelee Manchester Unitedin faneilta Liverpoolin “kiusallista” tappiota(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts