Man United hyväksyy Paul Pogban päätöksen lähteä ilmaiseksi

Paul Pogba aikoo jättää Manchester Unitedin ensi kesänä

Paul Pogba aikoo jättää Manchester Unitedin ensi kesänä (AP)

Raporttien mukaan Manchester United on hyväksynyt Paul Pogban jättävän seuran ilmaisella siirrolla kauden lopussa.

MM-voittaja on alkanut sopimuksensa viimeiselle vuodelle eikä ole toistaiseksi päässyt sopimukseen Unitedin kanssa.

Real Madrid, Juventus ja Paris Saint-Germain ovat kaikki ilmaisseet kiinnostuksensa hankkia Pogba, joka epäonnistui yrityksessään lähteä Old Traffordilta vuonna 2019.

mutta sen mukaan ESPNUnited-hierarkia on tuntenut kuukausia, että Pogba ei allekirjoita uutta sopimusta ja on nyt alistunut menetettäväksi sen ilmaisella siirrolla ensi kesänä.

Raportin mukaan United ei aio turvata Pogballe siirtomaksua myymällä hänet tammikuun ikkunassa, ja aikoo pitää 28-vuotiaan miehen kauden loppuun asti.

Sanotaan myös, että United suunnittelee jo lähtöä Pogbasta ja vahvistaa keskikenttävaihtoehtojaan ensi kesänä.

Paul Pogba karkotettiin Manchester Unitedin 5-0-tappiossa Liverpoolille sunnuntaina

Paul Pogba karkotettiin Manchester Unitedin 5-0-tappiossa Liverpoolille sunnuntaina (Getty Images).

Kysyttäessä Pogban tulevaisuudesta tällä viikolla, keskikenttäpelaaja Mino Raiolan agentti sanoi: “Sinun on kysyttävä Manchester Unitedilta.

Tällä hetkellä kaikki on rauhallista. Päivitystä ei ole.

Pogba, joka palasi Unitediin 89 miljoonan punnan sopimuksella Juventukselta vuonna 2016, kamppaili johdonmukaisuuden puolesta toisen Old Traffordin aikana.

Ranskan maajoukkueen pelaaja aloitti vaihtopenkiltä Unitedin 5-0-tappion jälkeen Liverpoolille sunnuntaina, mutta hänet tuotiin esiin ensimmäisellä puoliajalla ennen kuin hänet karkotettiin 60. minuutilla.

Ottelun jälkeen puhuessaan entinen Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Scholes meni niin pitkälle, että se ehdotti, että seura ei ikävöisi Pogbaa, jos tämä lähtisi.

Ajattelet varmasti, jos Ole on edelleen valmentaja siellä, näemmekö Paul Pogbaa enää koskaan United-paidassa? Se on aiheuttanut kaaosta viimeisen kahden vuoden ajan. “Kaikki tietävät hänen lahjakkuutensa, kaikki luottavat häneen, jokainen manageri luottaa häneen, ja hän yritti antaa hänelle päänsä ja tehdä hänestä sellaisen pelaajan, joka hän oli”, Scholes sanoi.

Mutta kaikesta fanfaarista huolimatta hän ei allekirjoittanut sopimustaan, hän melkein lunasti seuran, ja sitten hän tulee ja tekee jotain sellaista.

“Se ei ole ensimmäinen virhe, älkää ymmärtäkö minua väärin, mutta se on osa sitä, joka melkein tiivistää Unitedin suorituksen tänään.

“Katso, ehkä hän pelaa [again] voitti? Mutta en usko, että he menettäisivät mitään, jos hän ei sitä tekisi.

LISÄÄ: Marcus Rashford pahoittelee Manchester Unitedin faneilta Liverpoolin “kiusallista” tappiota

LISÄÄ: “Järjestettävä joukkue” – Jermain Defoe ennustaa Valioliigan mestaruuden Chelsean, Liverpoolin ja Manchester Cityn välillä.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts