Man United ja Liverpool ovat nimenneet Kalidou Koulibalyn kolmeksi ainoaksi seuraksi, joihin hän liittyy

SSC Napoli koulutuskurssi ja lehdistötilaisuus

Kalidou Koulibaly on pitkään yhdistetty Valioliigaan siirtymiseen (Kuva: Getty Images)

Napolin puolustaja Kalidou Koulibaly on sanonut jättävänsä seuran vain liittyäkseen Manchester City, Barcelona tai Real Madrid, huolimatta aiemmista yhteyksistä Manchester Unitediin ja Liverpooliin.

30-vuotias pelaaja on ollut Napolin puolustuksen avainhenkilö vuodesta 2014 lähtien. Hän on pelannut lähes 300 ottelua Serie A -seurassa ja kiinnittänyt huippuseurojen huomion ympäri Eurooppaa.

Manchester United on usein liitetty hänen siirtoon sekä Liverpooliin, vaikka Red Devils on sittemmin allekirjoittanut Raphael Varanen ja punaiset ovat ostaneet Ibrahim Konaten puolustuskeskukseen.

Senegalin maajoukkueen pelaajaa keskusteltiin myös mahdollisena hankintana Juventukseen, mutta hän sulki pois mahdollisuuden siirtyä toiseen Serie A -joukkueeseen, koska hän oli uskollinen Napolille.

Hän on valmis lähtemään jossain vaiheessa, mutta harkitsee vain Manchester Cityä, Real Madridia tai Barcelonaa.

Italialainen toimittaja Walter Di Maggio lainasi puolustuskeskuksen kautta Arena Napoli, sanoen: “Coulibaly vastasi minulle näin: “Olenko Juventuksessa? Oletko hullu?! En mene pelaamaan toisen italialaisen seuran kanssa.

“Jos päätän lähteä Napolista, teen sen vain kahden tai kolmen seuran kanssa maailmassa. [Pep] Guardiola, Manchester City, Real Madrid, Barcelona korkeintaan.

Roma - Napoli - Serie A

Coulibaly on saattanut menettää mahdollisuutensa muuttaa Old Traffordille tai Anfieldille (Kuva: Getty Images)

“Mutta usko minua: en koskaan menisi Juventukseen: en voinut pettää Napoli-faneja.” Näistä sanoista voit ymmärtää Coulibaly-miehen arvon.”

Napolin valmentaja Luciano Spalletti myönsi kesällä, että hän odottaa Koulibalyn lähtevän seurasta, mutta jää nyt mielellään.

“Haluan yhdistää itseni kaikkiin pelaajiin, sillä olen jo sanonut, että olen erittäin iloinen, jos joukkue pysyy sellaisena kuin se on”, Spalletti sanoi heinäkuussa Football Italian kautta.

Nimesin Coulibalyn vain siksi, että se on markkinoilla, mutta haluaisin pitää sen. En ole koskaan työskennellyt kenenkään niin hyvän kanssa, en vain pelaajana, vaan myös miehenä.

lisää: Wayne Rooney hyökkää Manchester Unitedin pelaajien kimppuun Ole Gunnar Solskjaeriin kohdistuvan kasvavan paineen keskellä

LISÄÄ: “Todellinen häpeä” – Kalidou Koulibaly järkytti Senegalia ja Chelsea-tähti Edward Mendy jäi Ballon d’Orin suosikkilistalle

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts