Man United -kakso on vihainen Solskjaerille ja etsii takeita tulevaisuudestaan

Donny van de Beek ja Eric Bailly

Donny van de Beek ja Eric Bailly ovat esiintyneet harvoin tällä kaudella (Kuva: Getty)

Manchester United -kakso Eric Bailly ja Donny van de Beek ovat kuulemma raivoissaan Ole Gunnar Solskjaerin lähettämisestä.

Lahjakas pariskunta ei ole juurikaan esiintynyt norjalaisen alla ja etsii nyt takeita tulevaisuudestaan ​​seurassa. aurinko.

Van de Beek on pelannut tällä kaudella vain kaksi ottelua kaikissa kilpailuissa ja yhden vaihtoottelun Valioliigassa.

Huolimatta Unitedin vaatimuksesta lisää keskikentän luovuutta, hollantilainen ei löytänyt tapaa suunnitella Solskjaerin suunnitelmia Fred ja Scott McTominayn kanssa suosikkijoukkueessaan puolustuslinjaparina.

Peliajan puute seuratasolla on johtanut siihen, että hän menetti paikkansa Hollannissa, ja ensi vuoden MM-kisojen lähestyessä kovaa vauhtia 24-vuotias pelaaja tarvitsee kipeästi peliä.

Van de Beek on aiemmin liitetty lainaan Unitedista, ja se todennäköisesti herättää seurojen kiinnostuksen uudelleen tammikuussa, mutta Solskjaer on toistaiseksi kieltäytynyt päästämästä häntä pois.

The Sun sanoo, että se ei ole vain entinen Ajax-mies, joka haluaa vastauksia tulevaisuudestaan ​​seurassa, vaikka myös puolustaja Baillylla on huolia.

Leicester City - Manchester United - Englannin Valioliiga

Ole Gunnar Solskjaerin on ehkä vaihdettava joukkuettaan paljon pitääkseen kaikki tyytyväisinä (Kuva: Visionhaus/Getty Images)

Bailey laati uuden pitkäaikaisen sopimuksen viime huhtikuussa, mutta hävisi Solskjaerin aikana.

Raphael Varanen saapuminen alkoi kesällä nyt Harry Maguiren rinnalla, ja kun jompikumpi heistä loukkaantui, Victor Lindelof astui mukaan.

Norsunluurannikon kauden ainoat minuutit olivat 1-0-tappio West Hamille EFL Cupissa.

Bayleyn kerrotaan myös olleen turhautunut Solskjaerin päätökseen aloittaa Harry Maguire 4-2-tappiossa Leicesterille, ja kapteeni näyttää toipuneen loukkaantumisesta ja hänellä on unohdettava peli.

Juhlallinen ottelulista on täynnä hauskaa, ja Bailly ja Van de Beek toivovat voivansa tehdä heille vaikutuksen Solskjaeriin siitä, ettei hän pelkää kääntyä hänen puolellaan.

Uudella vuonna on myös FA Cup -otteluita Mestarien liigan otteluiden rinnalla, mikä tarjoaa Unitedin etenemisen ryhmästään, ja liigaottelut parin alkaessa.

LISÄÄ: Harry Maguire paljastaa “suuria keskusteluja” Manchester Unitedin nöyryyttävän tappion jälkeen Liverpoolille

Lisää: Arsenal, Man United ja Englanti ovat pääosia Golden Boy 2021 -ehdokkuuksissa

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts