Marcus Rashford pyysi anteeksi Manchester Unitedin faneilta Liverpoolin “noloa” tappiota

FBL-FIN-PR-MAN UTD-LIVERPOOL

Liverpool nöyryytti Manchester Unitedia (kuva OLI SCARFF / AFP Getty Imagesin kautta)

Manchester Unitedin hyökkääjä Marcus Rashford myönsi olevansa “nolo” joukkueensa 5-0-tappion jälkeen Liverpoolille sunnuntaina.

Englannin hyökkääjä aloitti kauden ensimmäisen Valioliiga-ottelunsa, mutta oli voimaton estämään Jürgen Kloppin miehiä lietsomasta mellakkaa Old Traffordilla.

Tappio jätti Ole Gunnar Solskjaerin takertumaan työhönsä Theatre of Dreamsissa, ja norjalaisen uskotaan menettäneen huomattavia osia pukuhuoneesta viime viikkoina.

Rashford kuitenkin ehdotti, että pelaajien tulisi kääntää asiat toisinpäin, koska hyökkääjä myönsi olevansa “nolo” sunnuntain tappiosta.

“En voi valehdella, ettet kuullut minusta täällä, koska United-fanina en oikein tiennyt mitä sanoa sunnuntain jälkeen”, Rashford sanoi.

‘Minä olin nolostunut.’ Olen häpeissäni. Fanimme ovat kaikki kaikessa, etkä ansaitse sitä. Teemme kovasti töitä yrittääksemme korjata tämän. Meidän on lunastettava itsemme.

United kohtaa lauantaina Tottenhamin Pohjois-Lontoossa, ja Solskjaer jatkaa ottelua.

Antonio Conte on tehnyt erityisen selväksi, että hän on valmis ottamaan vallan Old Traffordilla, mutta haluaa kunnioittaa Solskjaeria ja hänen kamppailuaan Theatre of Dreamsissa.

United kohtaa Atalantan ja Manchester Cityn ennen maajoukkuetaukoa.

Lisää: Xavi haluaa Chelsean maalin ja basson Englannin Valioliigassa kahdeksi ensimmäiseksi sopimukseksi Barcelonan kanssa

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram
.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts