Näyttää siltä, ​​​​että Miralem Pjanic pyrkii kaivamaan Ronald Koemaniin Barcelonan kirveen jälkeen

Miralem Pjanic näyttää arvostelevan Ronald Koemania Barcelonan potkut jälkeen

Keskikenttäpelaaja on tuskin nähnyt epätodennäköisen valmentajan alta (Kuvat: Getty Images)

Näyttää siltä, ​​​​että Miralem Pjanic kritisoi Ronald Koemania Instagramissa sen jälkeen, kun hollantilainen karkotettiin. Barcelonan valmentaja keskiviikkona.

Katalonian seura kärsi yllätystappion Rayo Vallecanoa vastaan, joka nousi yhdeksänneksi Espanjan liigataulukossa voitettuaan vain neljä ensimmäisestä 10 ottelustaan ​​uudella kaudella.

Koeman putoaa pian päätoimisen pelin jälkeen ja Barcelonan B-valmentaja Serge Barguan nimitettiin väliaikaisesti, kunnes uusi valmentaja nimitettiin.

Miralem Pjanic näyttää arvostelevan Ronald Koemania Barcelonan potkut jälkeen

Pjanic liittyi Besiktasiin lainalla hävittyään Koemanin (Getty) johdolla.

Hän valmentaa joukkuetta lauantain ottelussa Alavesia vastaan, vaikka seuran legendaarinen entinen keskikenttäpelaaja Xavi on suostunut uudeksi pysyväksi valmentajaksi, ja Barcelona pyrkii poistamaan hänet sopimuksestaan ​​nykyisen Al Sadd -seuran kanssa.

Sen lisäksi, että Koeman on valvonut huonoja suorituksia kentällä, hänellä on ollut hedelmällinen suhde useiden Barcelonan pelaajien kanssa myös kentän ulkopuolella.

Luis Suarez kritisoi entistä Evertonin ja Southamptonin pomoa siitä tavasta, jolla hänelle kerrottiin, että häntä vaadittiin liikaa Camp Noulla, ja Koeman kertoi hänelle, että hänet purettaisiin 60 sekunnin puhelussa.

Vastaavasti keskikenttäpelaaja Rikwi Puig oli sivussa koko Koemanin toimikauden, kun taas bosnialainen Pjanic ansaitsi viime kaudella vain kuusi La Liga -peliä erittäin turhauttavan kauden aikana, jonka seurauksena hän lopulta jätti lainalle Besiktasille kesällä.

Mutta näyttää siltä, ​​​​että 31-vuotias kiinnittää edelleen tarkasti huomiota Barcelonan tapahtumiin ja latasi Koemanin poistumisen jälkeen salaamattoman viestin Instagram Stories -tililleen, jossa luki yksinkertaisesti: ***Mene.

Miralem Pjanic näyttää arvostelevan Ronald Koemania Barcelonan potkut jälkeen

Pjanic saattoi olla iloinen nähdessään Koemanin selän (Kuva: Instagram)

Barcelonan fanit pitivät tätä kommenttia ilmeisenä Koemanin etsinnänä, ja monet fanit halusivat antaa entiselle Juventuksen maestrolle toisen mahdollisuuden Camp Noussa.

Hän aloitti kauden hyvin Turkin joukkueessa, ja hänellä on jo neljä syöttöä vain seitsemästä Valioliigan ja Mestarien liigan ottelusta. Hän pelasi myös pääroolin maansa kanssa viimeisissä MM-karsinnoissa.

Pjanic ei lausunut sanojaan, kun häneltä kysyttiin hänen suhteestaan ​​Koemaniin viime kuussa, ja hän kertoi Tuttosportille: “ Hänellä oli asenne minua kohtaan, jota kukaan ei ymmärtänyt. Ei edes Messi, joka usein kysyi minulta tapahtuiko hänelle jotain. En voinut jäädä Barcelonaan Koemanin kanssa. Aioin hävitä vuoden ja halusin pelata.”

lisää: Xavi haluaa Chelsean maalin ja Valioliigan loiston kahdeksi ensimmäiseksi sopimukseksi Barcelonan kanssa

LISÄÄ: Lionel Messi tuki Barcelonan pyrkimystä tehdä Xavista valmentaja Ronald Koemanin jälkeen

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts