Newcastle United tarjosi mahdollisuuden hankkia Chelsea-legenda Eden Hazard

Real Madrid - Osasuna - LaLiga Santander

Eden Hazardin siirtyminen Real Madridiin oli kaukana loistavasta menestyksestä (Kuva: Getty Images)

Real Madrid aikoo myydä Eden Hazardin tammikuussa ja on tarjonnut entiselle seuralleen Chelsealle ja Newcastle Unitedille mahdollisuuden tarttua häneen siirtoikkunan heiluessa. ESPN.

Belgialainen maksoi Realille 89 miljoonan punnan palkkion, kun hän allekirjoitti sopimuksensa hänen kanssaan Chelseasta vuonna 2019, vaikka tämä kustannus olisi voinut nousta jopa 150 miljoonaan puntaa tulevien maksujen perusteella.

Hazardin toimikausi Espanjan pääkaupungissa ei kuitenkaan ole sujunut suunnitelmien mukaan, sillä hän on pelannut seurassa toistaiseksi vain 52 ottelua kohti kolmatta kauttaan ja tehnyt vain viisi maalia kaikissa kilpailuissa.

Jotta nämä luvut voidaan laittaa kontekstiin, 30-vuotias pelaaja pelasi 52 ottelua viimeisellä kaudellaan Chelseassa ja teki 21 maalia kaikissa kilpailuissa.

Hazard on kamppaillut loukkaantumisten kanssa, mutta nyt Real Madridin valmentaja Carlo Ancelotti sanoo olevansa yksinkertaisesti jäämässä jälkeen sarjataulukossa, koska hän on aloittanut vain neljä La Liga -peliä tällä kaudella.

Ancelotti sanoi viime viikonloppuna: “Ongelma [Hazard] Hänellä on nyt valmentaja, joka suosii toista pelaajaa.

Saudi-seuran Newcastle Unitedin presidentti Yasser Al-Rumayyan (keskellä) ja englantilainen vähemmistöomistaja Amanda Staveley (keskellä oikealla) ottavat paikkansa Newcastle Unitedin ja Tottenham Hotspurin välisessä Valioliigan jalkapallo-ottelussa St James' Parkissa Newcastle-upon-Tynessä pohjoisessa. Itä-Englanti, 17. lokakuuta 2021 (kuva: Paul Ellis/AFP) / Rajoitettu toimitukselliseen käyttöön.  Ei saa käyttää luvattoman äänen, videon, datan, otteluluetteloiden, seuran/liigan logojen tai palveluiden kanssa

Newcastle Unitedin presidentti Yasser Al-Rumayyan ja vähemmistöomistaja Amanda Staveley haluavat allekirjoittaa sopimuksen tammikuussa (Kuva: Getty Images)

Real Madrid haluaa kerätä rahaa ja vapauttaa tilaa palkkasummasta valtavalle kesälle 2022, kun he haluavat hankkia Kylian Mbappen ja Erling Haalandin.

He uhrasivat mielellään Hazardin rahoittaakseen sen, ja todennäköisesti hyväksyisivät murto-osan hänen palveluistaan ​​vain kaksi vuotta sitten maksamistaan ​​maksuista.

Jos Newcastle tai Chelsea olisivat kiinnostuneita Hazardin hankkimisesta, raportoitu luku olisi noin 42 miljoonaa puntaa.

Vielä ei ole selvää, ovatko Newcastle vai Chelsea kiinnostuneita belgialaisista, sillä hänen palkkansa on todennäköisesti kompastuskivi mahdollisille kosilijoille.

Hänen kerrotaan ansaitsevan noin 400 000 puntaa viikossa Bernabeussa, ja hänen sopimuksensa on voimassa vuoteen 2024 asti, joten hänellä ei ehkä ole kiire allekirjoittaa vähemmän tuottoisaa sopimusta muualla.

LISÄÄ: Arsenalin legenda Marc Overmars neuvottelee Newcastle Unitedin kanssa ja haluaa Ajaxin pomo Eric ten Hagin mukaan

LISÄÄ: Alan Shearer hahmottelee kolme aluetta, jotka Newcastlen pitäisi priorisoida vahvistamista tammikuussa

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts