Paul Pogba on tukenut uuden sopimuksen allekirjoittamista Manchester Unitedin kanssa, jos Zidane tai Conte ottavat vallan

Paul Pogba

Paul Pogban sopimus umpeutuu kauden lopussa (Kuva: Naomi Baker/Getty Images)

Paul Pogban päätös allekirjoittaa uusi sopimus riippuu siitä, mitä Ole Gunnar Solskjaerille tapahtuu.

Tämä on Englannin entinen maalivahti Paul Robinson, jonka mielestä jos Zinedine Zidanen tai Antonio Conten kaltaiset pelaajat ottavat vallan, ranskalainen keskikenttäpelaaja jatkaa oleskeluaan Old Traffordilla.

Pogban nykyinen sopimus päättyy kauden lopussa, eikä toistaiseksi ole merkkejä siitä, että hän allekirjoittaisi uuden sopimuksen.

28-vuotias pelaaja voi vapaasti keskustella ulkomaille muuttamisesta tammikuussa, kun kaikki Juventuksen, Paris Saint-Germainin ja Real Madridin kaltaiset ovat tasatilanteessa, tai vaihtoehtoisesti hänen sopimuksensa loppuu ja hän lähtee kesällä ilmaiseksi.

Pogba jätettiin penkille Unitedin Liverpoolin 5-0-tappion jälkeen sunnuntaina, ennen kuin hän siirtyi toiselle puoliajalle ja hänet karkotettiin vain 15 minuutin kuluttua.

Tappio lisää paineita Solskjaeriin ja vaikka laudan tuki säilytetään toistaiseksi, tilanne voi pian muuttua, jos tulokset eivät parane.

Voisiko Zinedine Zidanen johdolla työskentelemisen houkutus saada Paul Pogban jäämään? (Kuva: Juan Manuel Serrano Arce / Getty Images)

Vapaiden agenttien Zidanen ja Conten kaltaiset yhdistetään vallan ottamiseen, jos United käyttää kirvestä Solskjaeriin, ja Robinson uskoo, että jommankumman nimittäminen voisi saada Pogban jäämään Manchesteriin.

“En voi nähdä, että hän on ollut harvinainen pitkään aikaan hänen sopimuksensa tilassa”, Tottenhamin entinen maalivahti sanoi. jalkapallo sisällä.

FBL-ITA-CUP-INTER-MILAN

Antonio Conte on yhdistetty Manchester Unitedin työhön (Kuva: Miguel Medina/AFP Getty Imagesin kautta)

Hän voi tehdä esisopimuksen ulkomaisen seuran kanssa tammikuussa. Olkaamme rehellisiä, jos hän jäisi, hän olisi allekirjoittanut uuden sopimuksen tähän mennessä.

Ainoa asia, joka pitää Pogban Manchester Unitedissa, on maailmanluokan valmentajan saapuminen. Puhumme Antonio Conten tai Zinedine Zidanen kaltaisista henkilöistä.

United tarvitsee sarjapäällikön [Jurgen] klubi, [Pep] Guardiola ja [Thomas] Tochel. Ole Gunnar Solskjaer ei ole tässä kategoriassa.

lisää: “Big Lies” – Paul Pogba rikkoo hiljaisuuden väitettyään, että hän järkytti Ole Gunnar Solskjaeria Liverpoolin tappion jälkeen

LISÄÄ: Marcus Rashford pahoittelee Manchester Unitedin faneilta Liverpoolin “kiusallista” tappiota

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts