Real Madridin valmentaja Carlo Ancelotti lähettää Ronald Koemanille viestin Barcelonan potkusta

Carlo Ancelotti ja Ronald Koeman puhuvat ennen Real Madridin ottelua Barcelonan kanssa

Barcelona on kuusi pistettä jäljessä johtavasta Real Madridista La Ligassa (Kuva: Getty)

Carlo Ancelotti uskoo, että Ronald Koemanin pitäisi “edetä puhtaalla omallatunnolla”, että hän antoi “kaiken” sen jälkeen, kun hollantilainen oli lähetetty. Barcelona.

Barcelona aloitti kauden surkeasti, kun hän voitti vain neljä ensimmäisestä kymmenestä ottelustaan ​​La Ligassa, ja Koeman vapautettiin tehtävistään eilen illalla, kun joukkue putosi La Ligassa yhdeksänneksi.

Katalonian jättiläiset kamppailivat myös Mestarien liigassa ja ovat E-lohkossa kolmantena kahden kattavan 3-0-tappion jälkeen Bayern Müncheniä ja Benficaa vastaan.

Barcelonan 1-0-tappio Rayo Vallecanolle oli viimeinen pisara, ja Comanin korvaajan etsiminen aloitettiin, ja seuran legenda Xavi ehdokkaista johtoon.

“Barcelona on vapauttanut Ronald Koemanin tehtävistään pääjoukkueen valmentajana”, luki Barcelonan virallisella verkkosivustolla.

Seuran presidentti Joan Laporta ilmoitti hänelle päätöksestä tappion jälkeen Rayo Vallecanolle. Ronald Koeman jättää hyvästit joukkueelle torstaina Ciutat Esportivalla.

– FC Barcelona haluaa kiittää häntä hänen palveluksestaan ​​seuralle ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää hänen ammattiuransa aikana.

Ronald Koeman katsomassa Barcelonan ottelua Rayo Vallecanon kanssa

Koeman erotettiin Barcelonan tappion jälkeen Rayo Vallecanolle (Kuva: GETTY)

Real Madridin valmentaja Ancelottilta kysyttiin Koemanin tulevasta potkusta hänen joukkueensa maalittoman tasapelin jälkeen eilen illalla kotona Osasunaa vastaan.

Italialainen, joka nautti toisesta työstään Bernabeussa, väitti, että hänen kollegansa oli tehnyt kaikkensa menestyäkseen Barcelonassa, ja ehdotti, että hänen erottamisensa oli vain “osa työtä”.

“Minua on lähetetty useita kertoja, ja olen edelleen täällä hengissä ja onnellinen”, Ancelotti sanoi toimittajille ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Sinut erotetaan, ja sinun on annettava kaikkesi tullaksesi valmentajaksi.

Päivä sen jälkeen, kun sait potkut, jatka eteenpäin puhtaalla omallatunnolla, että annoit kaikkesi.

“Luulen, että Koeman tekee kaikkensa.”

Barcelonan tappio Rayo Vallecanolle tarkoittaa, että se on nyt kuusi pistettä jäljessä liigan johtavasta Real Madridista La Ligan taulukossa ennen kohtaamista Alavesin kanssa.

Nähtäväksi jää, onko Koemanin seuraaja Camp Noun korsussa tänä viikonloppuna.

Entinen Barcelonan ja Espanjan keskikenttäpelaaja Xavi, joka tällä hetkellä johtaa Saudi-Arabian seuran Al Saddia, ei ole piilottanut kiinnostuksensa tähän tehtävään.

“Kaikki tarjoukset arvioidaan ja sitten tehdään päätös”, hän kertoi TVE:lle viime kuussa.

“En tiedä, minne tulevaisuuteni vie minut, mutta olen avoin kaikelle.”

LISÄÄ: Lionel Messi tuki Barcelonan pyrkimystä tehdä Xavista valmentaja Ronald Koemanin jälkeen

Lisää: Ronald Koeman hyökkää Barcelonan fanien kimppuun, jotka hyökkäsivät hänen autoonsa voitettuaan Real Madridin(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts