Romelu Lukaku harkitsi siirtymistä Chelseaan Manchester Unitedissa

Chelsea - Aston Villa - Englannin Valioliiga

Romelu Lukaku palasi Chelseaan viime kesänä (kuva Chloe Knott – Danehouse / Getty Images)

Chelsean agentti on paljastanut, että Romelu Lukaku harkitsi jo siirtymistä Stamford Bridgeen viimeisen kauden aikana Manchester Unitedissa.

Belgialainen palasi Länsi-Lontoon viime kesänä, kun Chelsea suostui vastaamaan Inter Milanin belgialaisen 97 miljoonan punnan hintapyyntöön.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Chelsea yrittää hankkia Lukakun uudelleen, sillä Antonio Conte halusi epätoivoisesti hankkia Lukakun vuonna 2017.

Lukaku päätti kuitenkin liittyä Jose Mourinhon Manchester Unitediin 75 miljoonan punnan sopimuksen Evertonilta.

Chelsea - Southampton - Englannin Valioliiga

Lukaku jätti Manchester Unitedin vuonna 2019 (kuva Mark Atkins/Getty Images)

Mutta Lukaku vietti vain kaksi kautta Old Traffordilla ja menetti muodon ja itseluottamuksen viimeisen kampanjansa aikana Theatre of Dreamsissa, jotta Conte ratkaisi ongelmia Inter Milanissa.

Chelsean kiinnostus tuli myöhään ikkunasta ja Lukaku näytti aikovan jäädä San Siroon jopa Conten lähdön jälkeen.

Mutta Lukakun agentti paljasti, että belgialainen oli harkinnut paluuta Stamford Bridgelle kauan ennen tätä kesää ja oli harkinnut paluuta Chelseaan viimeisen kauden aikana Unitedissa kaudella 18/19.

– Viimeisellä kaudellaan Man Unitedissa hän teki aina niin “Chelsea on päässään”, Federico Pastorello sanoi Sky Sportsille.

“Minun on myönnettävä, että myös Real Madrid. Tämä on hänelle toinen unelma uransa kuvittelemisesta, mutta Chelsea on aina ollut hänen 100-prosenttinen tavoite.

He olivat hänen lapsuuden rakkautensa, joten halu palata oli aina. Se oli ylpeyden aihe. Tämä oli hänen päässään ja sydämessään.

Lukaku asettui Italiaan ja oli innokas työskentelemään Simone Inzaghin kanssa.

Interin taloudellisten ongelmien vuoksi se ei kuitenkaan voi hylätä 97 miljoonaa puntaa Lukakulle, ja belgialaisen agentti myöntää, että hänen asiakkaansa on oltava valmis muuttamaan.

Markkinat voivat tarjota sinulle joitain mahdollisuuksia. “ Pidän niitä ohikulkijoina, sanoi Pastorello, ja kun oikea juna pysähtyy oikeaan paikkaan, sinun on astuttava sisään ja poistuttava.

Voin sanoa, että kesä 2021 tulee olemaan hänelle tärkeä markkina. Kolme tai neljä isoa seuraa etsi tärkeitä hyökkääjiä, eikä markkinoilla ollut yhtä jokaiselle seuralle.

LISÄÄ: Conor Gallagher, Chelsean lainapelaaja, vastaa Manchester Unitedin legenda Gary Nevillen kunnianosoituksiin

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts