Wayne Rooney hyökkää Manchester Unitedin pelaajien kimppuun Ole Gunnar Solskjaeriin kohdistuvan kasvavan paineen keskellä

Preston North End - Derby County - Sky Beat Championship

Wayne Rooney hyökkäsi Manchester Unitedin pelaajia vastaan ​​nolattuaan Liverpoolia (Kuva: Getty Images)

Manchester Unitedin legenda Wayne Rooney haluaa nähdä nykyisten pelaajien ottavan osan syyllisyydestä Liverpoolia vastaan ​​viime viikonloppuna tapahtuneesta fiasosta, kun valmentaja Ole Gunnar Solskjaeriin kohdistuu paineita.

Red Devils hävisi vanhalle kilpailijalleen Old Traffordilla 5-0 seuran ja Solskjaerin synkänä päivänä, joka pelkää työnsä puolesta tuhoisan tuloksen jälkeen.

Rooney ei usko, että norjalainen on moitteeton, mutta hän ei halua United-tähtien antavan managerinsa ottaa vastaan ​​kaiken tuon kritiikin.

Riippumatta siitä, jatkaako Solskjaer työssään, Englannin ja Manchester Unitedin ennätystentekijä katsoo, että Red Devilsin on katsottava itseensä ja varmistettava, että he työskentelevät aina mahdollisimman lujasti.

“Manchester Unitedin huipulla on hyvin kulttuurisesti ihmisiä”, Rooney sanoi. Olen varma, että he katsovat kaikkea nähdäkseen, kuinka he etenevät lähitulevaisuudessa, Ole Gunnar Solskjaerin kanssa tai ilman.

Pelaajien on kysyttävä itseltään ja katsottava itse. Johtajan on erittäin helppoa ottaa kaikki keppi, kun näille kavereille maksetaan paljon rahaa työn tekemisestä, enkä usko, että he tekevät sitä tarpeeksi hyvin.

FBL-FIN-PR-MAN UTD-LIVERPOOL

Ole Gunnar Solskjaerilla oli kauhea päivä Old Traffordilla viime viikonloppuna (Kuva: Getty Images)

“Näillä pelaajilla on valtava vastuu”, hän sanoi. “He ovat maailmanluokan pelaajia, kansainvälisiä pelaajia ja Manchester Unitedin kaltainen seura tarvitsee enemmän. Näiden pelaajien täytyy tuntea olonsa loukkaantuneeksi, kun he häviävät ottelunsa.

Tällä seuralla on valtavia vaatimuksia, korkea paine, ja näen, että monet pelaajat eivät ole valmiita perääntymään, eivät ole valmiita puolustamaan, eivät ole valmiita laittamaan kaikkea linjalle, ja sitä ei voida hyväksyä. Väitätkö, että tämä on managerin vai pelaajien vika? En tiedä.’

Näiden pelaajien täytyy tuntea olonsa loukkaantuneeksi, kun he häviävät ottelunsa. (Kuva: Getty Images)

Rooney uskoo, että Liverpoolin ja Manchester Unitedin pelaajien tason välillä on pieni ero, mutta sanoo, että työn määrä on ilmeinen ero, jolle ei ole mitään tekosyytä.

Liverpoolin ottelua ei ollut helppo seurata. Liverpool on loistava joukkue, samanlainen kuin United maailmanpelaajien suhteen, ja heillä on luultavasti maailman paras tällä hetkellä Mohamed Salahissa.

Ainoa ero on, että ne toimivat pallosta pois. Derbyssä pelaajat tietävät, että he eivät pelaa, jos he eivät työskentele tarpeeksi kovasti. Ei ole mitään tekosyytä olla tekemättä työtä. Se on ensimmäinen asia, jonka sanoin pelaajille tullessani virkaan.

“Ei ole mitään tekosyytä olla tekemättä työtä.” (Kuva: Getty Images)

Oli päätös mikä tahansa [United] Saa heidät tuntemaan, että se on oikea päätös. Tiedän sen, että et voi polvistua mille eteen [people on the outside] Haluaa.

Olen varma, että Unitedilla on suunnitelma Oleen kanssa tai ilman. Olen varma, että he tekevät päätöksensä ajoissa.

lisää: Harry Maguire paljastaa “suuria keskusteluja” Manchester Unitedin nöyryyttävän tappion jälkeen Liverpoolille

LISÄÄ: Lucas Moura lähettää Spurs-joukkuetovereilleen varoituksen “vaarallisesta” Manchester Unitedista

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts