Arsenalin valmentaja Mikel Arteta vastaa Barcelonan työtä koskevaan kysymykseen

Arsenalin Mikel Artetalta kysyttiin paluusta Barcelonaan

Arsenalin Mikel Artetalta kysyttiin paluusta Barcelonaan (Kuva: Sky Sports)

Mikel Arteta väittää, että hänen “ainoa painopisteensä” on Arsenalilta kysyttiin palaamisesta Barcelonaan valmentaja Ronald Koemanin potkuttamisen jälkeen.

14 kuukauden harjoittelun jälkeen Nou Campilla Koeman erotettiin Barcelonan valmentajan tehtävästä keskiviikkoiltana Rayo Vallecanolle koetun shokkitappion jälkeen.

Barcelona keräsi tällä kaudella vain 15 pistettä 10 ottelusta Espanjan liigassa ja hävisi kaksi kertaa Mestarien liigan lohkovaiheessa.

He ovat taulukossa yhdeksännellä sijalla kuuden pisteen päässä johdosta ja näyttävät olevan valmiita tekemään Barcelonan legendasta Xavista seuraavan valmentajansa.

Arteta aloitti uransa Barcelonassa, ja hänet yhdistettiin esimiestyöhön Nou Campilla aiemmin tänä vuonna.

Kysyttäessä, oliko hän kiinnostunut palaamaan Barcelonaan Koemanin potkuttamisen jälkeen, Arteta sanoi perjantaiaamuna: “Olen erittäin onnellinen Arsenalissa. Tunnen ylpeyttä siitä, että olen täällä ja ainoa keskittymispisteeni täällä.

Barcelonan kamppailuista Arteta lisäsi: “Siellä on tapahtunut paljon asioita viime vuosina. Covid on vaikuttanut seuraan ja sinun on voitettava tilanne, kuten Messin lähtö, joka oli niin monen pääpelaaja. vuotta.

Barcelona erotti Ronald Koemanin voitettuaan Rayo Vallecanon

Barcelona erotti Ronald Koemanin voitettuaan Rayo Vallecanon (Kuva: Getty)

Kaikki tämä vie aikaa. Toivon vain, että kaikki menee hyvin seuran kannalta.”

Vaikka Xavi on suosikki Barcelonassa, Eric Ten Hag ja Roberto Martinez ovat myös nousseet vaihtoehdoiksi La Ligan jättiläisiin.

Real Madridin valmentaja Carlo Ancelotti vastasi Koemanin potkuihin Nou Campilla torstaina ja kertoi toimittajille: “Minua on lähetetty useita kertoja ja olen edelleen täällä hengissä ja onnellinen.

Sinut erotetaan, ja sinun on annettava kaikkesi tullaksesi valmentajaksi.

Päivä sen jälkeen, kun sait potkut, jatka eteenpäin puhtaalla omallatunnolla, että annoit kaikkesi. Mielestäni Koeman tekee kaikkensa.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram
.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts