Barcelonan legenda puhuu yhdestä ehdokkaista Ole Gunnar Solskjaerin tilalle Manchester Unitedissa

Lazio – FC Inter Milan – Serie A

Antonio Conte on suosikki seuraavaksi Manchester Unitedin manageriksi (Kuva: Getty Images)

Barcelonan ja Brasilian legenda Rivaldo on puhunut Antonio Contesta loistavana vaihtoehtona, jos Manchester United haluaa korvata Ole Gunnar Solskjaerin valmentajana, sanoen italialaisen tuovan paineita, intensiteettiä ja hyökkäävää jalkapalloa.

Solskjaerin työ on todellisessa uhattuna sen jälkeen, kun Liverpool hävisi viime sunnuntaina Old Traffordilla 5-0.

Norjalainen ottaa ohjat käsiinsä lauantai-iltana, kun Red Devils matkustaa Tottenham Hotspuriin, ja vaikka Unitedin hallitus ei epätoivoisesti halua päästä eroon hänestä, toinen kiusallinen lopputulos voi pakottaa heidät siihen.

Zinedine Zidanen ja Brendan Rodgersin kaltaiset on mainittu mahdolliseksi vaihtoehdoksi, mutta Conte, Inter Milanin, Chelsean ja Juventuksen entinen valmentaja, on vedonvälittäjien suosikki.

Rivaldo uskoo, että italialainen on terve treffi Red Devilsille, ja se on parannus tällä hetkellä vastaavalle miehelle.

“Antonio Conte voi olla hyödyllinen Manchester Unitedille”, hän sanoi. Betfair.

FBL-FIN-PR-MAN UTD-LIVERPOOL

Ole Gunnar Solskjaerilla voi olla uusi huono tulos menetettyään työpaikkansa (Kuva: Getty Images)

Manchester Unitedin rajuin kilpailija Liverpool hyökkäsi viime sunnuntaina Old Traffordilla, ja huhut Ole Gunnar Solskjaerin lähdöstä lisääntyvät päivä päivältä.

Huhutaan myös pelaajien mahdollisesta luottamuksen puutteesta Solskjaerin lähestymistapaan, mikä voisi tarkoittaa, että jotkut heistä voisivat irtisanoa hänet, mutta en ole koskaan kokenut mitään tällaista ammattilaisurani aikana, enkä usko, että näin on. . Joten meidän on odotettava ja katsottava, pystyykö joukkue kääntämään asiat toisinpäin.

Tottakai managerilla on omat vastuunsa tässä kaikessa joukkueen valinnassa, vaihdoissa, taktiikoissa ja menetelmissä jne., mutta pelaajat tulevat kentälle ja voivat pelastaa tilanteen.

Maailmancupin, Mestarien liigan ja La Ligan mestari Rivaldo (Kuva: Getty Images)

Solskjaerin poistuminen on vahva mahdollisuus, ja näyttää todennäköiseltä, että Man Unitedin hallitus siirtyy Antonio Contelle. Italialainen valmentaja on pelannut vakaasti myös Juventuksessa, Interissä ja Chelseassa, joten hänellä on sukutaulu suuren eurooppalaisen seuran valmentamiseen, varsinkin maassa, jossa hän on jo pärjännyt, mikä helpottaa häntä sopeutumisessa.

Contea leimataan usein puolustavaksi manageriksi, filosofia, joka ei ehkä sovi hyvin Manchester Unitedin fanien kanssa, mutta Rivaldo näkee asian toisin.

“Hänen johdossa Unitedista tulee vaativampi joukkue, jolla on hyökkäävä pallo ja intensiteetti”, hän sanoi. Mikä voisi sopia paremmin seuran tällä hetkellä joukkueessa olevien pelaajien kanssa, ja Conte kysyy myös monilta pelaajistaan, mikä voisi lisätä heidän sitoutumistaan ​​jatkossa.

“Mielestäni se olisi hyvä vaihtoehto seuralle, jos muutos tapahtuu, mutta ensin on odotettava Solskjaerin tulevaisuuden kehitystä lähipäivinä tai -viikkoina.”

LISÄÄ: Leicesterin manageri Brendan Rodgers vastaa Manchester Unitedin spekulaatioihin

LISÄÄ: Manchester Unitedin mestari Paul Parker on pyytänyt Ole Gunnar Solskjaeria jättämään Harry Maguiren

Lisää tällaisia ​​tarinoita löytyy urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts