Chelsea: Thomas Tuchel “ei voi sivuuttaa” Conor Gallagheria – Ian Wright

Ian Wright sanoo, että Thomas Tuchel

Ian Wright sanoo, että Thomas Tuchel “ei voi sivuuttaa” Chelsean lainaa (Kuvat: Getty/BBC)

Conor Gallagher oli “uskomaton” pelissä Arsenal-legenda Ian Wright sanoi, että Crystal Palace tällä kaudella ja Thomas Tuchel “ei voinut sivuuttaa” Chelsean lainasuoritusta.

Gallagher nautti laina-ajoista Charlton Athleticissa, Swansea Cityssä ja West Bromissa, ja liittyi Valioliigan palatsiin kaudeksi 2021-22 kesällä.

21-vuotias pelaaja on tehnyt valtavan vaikutuksen Selhurst Parkissa: hän on tehnyt neljä maalia kahdeksassa pelissä ja tehnyt vaikutuksen Palacen pomoon ja entiseen Arsenalin keskikenttäpelaajaan Patrick Vieiraan.

Wright uskoo, että Gallagher “näyttää Chelsealle, mitä hänellä on” ja sanoo, että Tuchelin on mahdotonta “jättää huomioimatta” nuorta, joka aikoo murtautua Bluesin ensimmäiseen joukkueeseen ensi kaudella.

Hän sanoi The Kelly and Wrightyssa: “Chelsean fanina hän on selvästi motivoitunut yrittämään päästä takaisin sinne, missä hän haluaa olla.

“Gallager on yksi niistä pelaajista – kun katson häntä, hän ei ole koskaan ollut alle seitsemän kymmenestä. Hän on jatkuvasti hyvä jokaisessa pelissä, jonka olen nähnyt hänen pelaavan.

Ilmeisesti hänen täytyi mennä lainaan. [But] Se näyttää Chelsealle tarkalleen, mitä hänellä on. Nyt et voi sivuuttaa sitä.

Gallagher viihtyy lainalla Valioliigassa Crystal Palacessa

Gallagher viihtyy lainalla Valioliigan Crystal Palacessa (Kuva: GETTY)

Luulen, että se on hänelle vaikeampaa. Koska hänen täytyi päästä ulos Chelseasta, mennä jonnekin kuten West Bromwich Albion, joka putosi [despite] Koska olet paras pelaaja, tule palatsiin ja ole silti johtaja. On uskomatonta, kuinka hän tekee tämän.

Wright ei ole ainoa Valioliigan legenda, joka on kehunut Gallagheria tällä kaudella, sillä entinen Manchester Unitedin ja Englannin puolustaja Gary Neville valitsi hänet Crystal Palacen 2-2-tasapelin jälkeen Arsenalin kanssa.

Rakastin hänen energiaansa. Rakastin hänen sitoutumistaan ​​pallon painamiseen. Ajattelin, että kun hän sai pallon, hän käytti sitä”, Neville kertoi Sky Sportsille.

Minusta se oli loistava Crystal Palacelle. Tarvitset joukkueeseesi pelaajia, jotka menevät hakemaan pallon takaisin, kun et ole hallussasi, tekevät vaikeita tiloja ja saavat pallon pyörimään Valioliigassa.

Vastatessaan tämän viikon Nevillen kehuihin Gallagher sanoi: “Jos tämänkaltaiset ihmiset puhuvat minusta, haluan tietää, mitä he sanovat, onko se hyvä vai huono.

“Mutta olen kiitollinen ja iloinen, että hän sanoi jotain mukavaa, ilmeisesti positiivista.”

Lisää tällaisia ​​tarinoita löytyy urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts