Dimitar Berbatovin Valioliigan ennusteet mukaan lukien Tottenham vs Manchester United ennusteet

Dimitar Berbatov esitti ennusteensa Valioliigasta

Dimitar Berbatov antoi ennusteensa Valioliigasta (Kuva: Getty/Metro)

Valioliiga palaa tällä viikolla nimellä Manchester United ja Tottenham odottavat valmentajiensa voittoja, Liverpool pyrkii jatkamaan lyömätöntä sarjaansa ja Norwich City, Newcastle United ja Burnley etsivät kauden ensimmäisiä voittojaan.

Puolustava Manchester City, Mestarien liigan omistaja Chelsea, hyvässä kunnossa oleva West Ham ja kamppaileva Leeds United osallistuvat myös viihdyttävistä otteluista.

Entinen Valioliigan tähti Dimitar Berbatov arvostelee tapahtumaa Metro.co.uk

Leicester – Arsenal

Arsenalilla menee hyvin ja lyömätön viidessä, että kärsivällisyys Mikel Artetassa maksaa ja se on hyvä heille. Leicesterillä menee myös hyvin, ja heidän joukkueessaan on loistavia pelaajia. Vaikka Arsenal onkin huomattavasti parantunut joukkue, tuen Leicesteriä hyötymään kotona olemisesta.

Ennuste 2-1

Betfairin vaihtokertoimetLeicester 6/4, tasapeli 13/5, Arsenal 2-1

Watford / Southampton

Se oli hieno voitto Watfordille viime kerralla, se ei ollut hyvä alku ennen sitä Claudio Ranierille, kun he hävisivät raskaasti Liverpoolille, nyt hän on palannut Englantiin ja hän haluaa tehdä vaikutuksen. Southampton on hieman vahingoittunut ja puuttuu tällä hetkellä, joten uskon, että Watford voittaa.

Ennuste 2-0

Betfairin vaihtokertoimet: Watford 9/4, tasapeli 5/2, Southampton 5-7

Jos haluat katsoa tämän videon, ota JavaScript käyttöön ja harkitse verkkoselaimeen päivittämistä
Tukee HTML5-videota

Liverpool v Brighton

Ensinnäkin, mitä Brighton tekee viidennellä sijalla?! Heidän ansiostaan ​​alku on ollut hyvä, ja sen haluan nähdä, joukkueet ponnistelevat ja haastavat huippujoukkueita. Toivon, että he jatkavat niin ja ovat paikalla kauden lopussa, mutta sinulla on oltava iso joukkue sitä varten, joten voi olla vaikeaa pyytää heitä. Liverpool on tällä hetkellä liikaa useimmille joukkueille, Mohamed Salah on poissa tästä maailmasta ja nyt sanoisin, että hän on planeetan paras pelaaja. Odotan heidän voittavan Anfieldillä.

3-1 ennustus

Betfairin vaihtokertoimetLiverpool 1/4, tasapeli 6/1, Brighton 13/1

Newcastle x Chelsea

Newcastle käy läpi suurta muutosta ja he etsivät edelleen uutta manageria. Chelsea on paikalla ja pelaa hyvin. Mutta aion tässä yllättää, Newcastlen fanit ovat uudessa aikakaudessa ja he ovat heti joukkueensa takana. Yhdyn tähän.

ennuste 1-1

Betfairin vaihtokertoimet: Newcastle 17/2, tasapeli 4/1, Chelsea 2/5

Manchester City x Crystal Palace

Manchester Cityllä on paljon luokkaa. En näe heidän tekevän liikaa virheitä tämän kanssa. Patrick Vieira on saanut Crystal Palacen pelaamaan hienoja asioita, mutta tällä hetkellä City näyttää kovalta liigassa ja odotan, että päivä on kova Eaglesille.

Ennuste 4-0

Betfairin vaihtokertoimet: Manchester City 11/2, tasapeli 8/1, Crystal Palace 21/1

Jos haluat katsoa tämän videon, ota JavaScript käyttöön ja harkitse verkkoselaimeen päivittämistä
Tukee HTML5-videota

Burnley x Brentford

Burnley on pulassa. Heidän täytyy todella saada ensimmäinen voitto, se on täysin erilainen kuin he ja tämä on iso ottelu heille. Vaikka Brentford aloitti elämänsä Valioliigassa erittäin hyvin ja ihailin häntä, Burnley aikoo tehdä tästä pelistä vaikeaa, ja näen Sean Daekeyn joukkueen saavuttavan ensimmäisen voittonsa kotifaniensa edessä.

Ennuste 1-0

Betfairin vaihtokertoimet: Burnley 7/4, tasapeli 12/5, Brentford 15/8

Tottenham x Manchester United

Valitettavasti minun on sanottava, että uskon, että Manchester Unitedilla tulee olemaan vaikeat ajat Liverpoolin nöyryytyksen jälkeen. Nyt on Tottenhamin aika pelata Unitedissa ja jos he ovat tarpeeksi älykkäitä, he voivat voittaa ottelun. Uskon, että Spurs hyötyy tästä ottelusta, ja odotan fanien todella seisovan heidän takanaan.

Ennuste 2-1

Betfairin vaihtokertoimetSpurs: 2-1, tasapeli 11/4, Manchester United 5-7

Norwich vs Leeds

Norwich on todella vaikeuksissa, mutta huono kauden alku myös Leedsille. Tämä on yksi niistä peleistä, jotka molempien osapuolten on voitettava, Leeds haluaa siirtyä pois putoamisvyöhykkeeltä, ja viimeinen asia, jota he odottavat, on taistelua selviytymisestä. Mutta Norwich tulee olemaan epätoivoinen ja näen heidän kotifaniensa edessä olevan hieman järkyttynyt.

Ennuste 1-0

Betfairin vaihtokertoimet: Norwich 11/4, tasapeli 11/4, Leeds 11/10

Aston Villa x West Ham

West Ham viihtyy tällä hetkellä hyvin. He ovat jatkaneet siitä mihin viime vuonna jäivät. Pidän todella tavasta, jolla he pelaavat jalkapalloa, ja he näyttävät myös todella nauttivan siitä. Tuen heitä jatkamaan hyvää muotoaan Aston Villaa vastaan.

Ennuste 1-3

Betfairin vaihtokertoimetAston Villa 2-1, tasapeli 13/5, West Ham 6/4

Wolverhampton vs Everton

Molemmat joukkueet ovat olleet viime aikoina melko inspiroimattomia, enkä näe tätä klassikkona. Molemmat osapuolet haluavat palata voiton tielle, mutta en näe sitä itse.

ennuste 1-1

Betfairin vaihtokertoimetWolves 5/4, tasapeli 12/5, Everton 13/5/

Dimitar Berbatovin parhaat valinnat Man Cityn, Tottenhamin ja West Hamin voittoon ovat kaikki yhdistetty kertoimella 7-1. Betfair Vedonlyönti, koska jalkapallo-ottelun kertoimissa ei ole käteisvaihtokommenttia.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram
.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts