Jurgen Klopp ylistää Adam Lallanaa “yhdeksi parhaimmista, joiden kanssa hän on työskennellyt”

Club ja Lana

Jurgen Klopp ja Adam Lallana ovat menestyneet yhdessä Liverpoolissa (Kuva: Ole Scarf/AFP Getty Imagesin kautta)

Jürgen Kloppilla oli paljon hyviä sanoja Brightonin tähdestä Adam Lallanasta ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa, jossa hän kutsui keskikenttäpelaajaa “yhdeksi parhaista pelaajista, jonka kanssa hän on koskaan työskennellyt”.

Liverpool isännöi Brightonia lauantaina ja pyrkii säilyttämään lyömättömän ennätyksensä tahdikkuudella, ja Kloppin joukkue kohtaa entisen pelaajan Lallanan.

33-vuotias pelaaja pelasi 128 liigaottelua Redsissä vuosina 2014–2020 ja kuului joukkueeseen, joka voitti ensimmäisen Englannin Valioliigan mestaruutensa ja Mestarien liigan Saksan maajoukkueessa.

Lallana osti alusta alkaen Kloppin painostavaa pelityyliä, ja hänen entinen valmentajansa sanoo, että hän olisi ollut “toisella tasolla” ilman hänen vammojaan.

“Ei vain alussa, vaan loppuun asti”, Klopp sanoi Lallanasta.

Rehellisesti sanottuna kaipaan Adamia edelleen. Adam asetti standardin päivästä toiseen melko paljon ja se oli todella vaikuttavaa.

Rakastin hänessä, että hän on jalkapalloilija, jolla on tekniset taidot ja todella harvinainen työmentaliteetti.

Club ja Lana

Jurgen Klopp ja Adam Lallana juhlivat Valioliigan voittoa yhdessä (Kuva: Laurence Griffiths/Getty Images)

Uskon, että voimme kaikki olla samaa mieltä siitä, että jos Adam olisi ollut vähemmän loukkaantunut, hän olisi voinut olla toisella tasolla.

“Yksi parhaista pelaajista, jonka kanssa olen koskaan työskennellyt, hän on myös uskomaton henkilö, joten odotan todella innolla näkeväni hänet uudelleen.”

Klopp toimitti myös loukkaantumispäivityksen ennen Brightonin vierailua Merseysideen, kun sekä Thiago että Fabinho puuttuivat ottelusta.

Naby Keita, joka kohtasi vastustusta Manchester Unitedia vastaan ​​Paul Pogban viime kerralla huonon kohtaamisen jälkeen, on kuitenkin kilpailemassa esiintymisestä.

Klopp sanoi: “Naby Keita näyttää hyvältä.

Olimme kaikki yllättyneitä, mutta ilmeisesti meillä oli onni. Minusta se on valmis. Fabinho ei näytä niin hyvältä, se on monimutkainen eikä liian monimutkainen. Mutta hän todennäköisesti pitää hänet jälleen poissa kotoa.

Odotan edelleen uusimpia uutisia, mutta hän ei ole vielä joukkuetreenissä, mikä ei ole hyvä merkki.

“Thiago harjoitteli koko istunnon ajan, mutta se ei tarkoita, että hän olisi valitettavasti valmis pelaamaan huomenna.”

LISÄÄ: Jurgen Klopp Takumi Minaminosta ja Divock Origin omasta ongelmasta, kun Liverpool voitti Prestonin.

LISÄÄ: Paul Mersonin ennusteet Valioliigasta, mukaan lukien Tottenham Manchester Unitedia, Chelseaa, Liverpoolia ja Arsenalia vastaan.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts