“Liverpool ja Man City asettavat standardit” – Tuchel Chelseaa vastaan ​​kaventaa eroa

Thomas Tuchel

Thomas Tuchelin johtama Chelsea on Valioliigan taulukon kärjessä (kuva: Darren Walsh/Chelsea Getty Imagesin kautta)

Thomas Tuchel väittää, että vaikka Liverpool ja Manchester City ovat saattaneet asettaa standardin englantilaisessa jalkapallossa, Chelsea luottaa kuilun kuromiseen.

Voisi väittää, että Blues on jo tehnyt niin. Tämän kauden yhdeksän liigapelin jälkeen Blues on Englannin Valioliigan taulukon kärjessä, yhden pisteen Liverpoolin ja kaksi pisteen päässä Citystä.

Kaudella 2019-20 Liverpool sijoittui 99 pisteellä, City toiseksi 81 pisteellä, ja Manchester United ja Chelsea palasivat vain 66 pisteellä.

Mutta Tuchelin johdolla Stamford Bridge on jälleen tärkeä voima, ja monet asiantuntijat tukevat heitä jo liigan voittamisessa tällä kaudella.

Kysyttäessä, oliko Chelsea pienentänyt eroa Liverpoolin ja Cityn välillä, Tuchel vastasi: “Ehkä tällä hetkellä. Se on vain yhdeksän peliä. Meidän on todistettava se.”

Olemme saaneet todistaa sen kauden jälkipuoliskolla, mutta nyt se on uusi kausi ja meidän on todistettava se.

“Ei riitä, että todistamme sen yhdeksässä pelissä, meidän on todistettava se kaudella. Se vie meidät kaikki. Se vaatii kaiken rohkeutemme, kaiken ponnistelumme, kaiken kurinalaisuuden”, hän lisäsi.

Se yksinkertaisesti vaatisi meidät kaikki. Se on kuin juoksisi maratonia. Tämä liiga on erittäin stressaava. Meillä on erilaisia ​​kilpailuja. Olemme valmiita kaikkiin kilpailuihin ja paras tulos kaikissa kilpailuissa. Pyrimme kuromaan umpeen kuilun.

Liverpool ja Man City

Manchester City ja Liverpool ovat Chelsean suurin uhka mestaruudelle (Kuva: Michael Reagan/Getty Images)

Minulla ei ole ongelmaa myöntää, että viime kausina on ollut aukko ja että Liverpool ja City ovat asettaneet standardit. He ovat luoneet tietyn ajattelutavan johtajiensa kanssa yhdessä vuosien varrella.

Yritämme sulkea sen, ja olemme riittävän itsevarmoja sanoaksemme alusta alkaen, että haluamme sulkea sen. Tämä ajaa meitä. Työskentelemme sen eteen, koska vauhdin ylläpitäminen vaatii paljon.

Chelsea pyrkii vahvistamaan johtoaan taulukon kärjessä voittamalla Newcastlen huomenna.

Unitedin, Tottenhamin ja Arsenalin kaltaisten hidastuessa tänä vuonna, monet uskovat, että kyseessä voi olla kolmen hevoskilpailun kilpailu, mutta Tuchel ei ole varma, että kausi on vielä lapsenkengissään.

“Ehkä ja ehkä ei.” “Keskitymme vain meihin ja tiedämme, mitä se vaatii”, Tuchel sanoi.

Kuten olen sanonut niin monta kertaa, Liverpool ja City ovat asettaneet standardit viimeisten neljän tai viiden vuoden aikana, ja he ovat osoittaneet, kuinka johdonmukaisesti olet kerännyt pisteitä tässä liigassa, mikä minusta näyttää yhtä suurelta vaivannäöltä kuin he tekivät.

Mestaruuskilpailu oli meidän kahden välinen, ja meidän on haastattava heidät. Kaikkien on osallistuttava kisaan.

Olen varma, että monet joukkueet ovat nälkäisiä pisteitä. Minulla ei ole mitään odotuksia siitä, miten tämä asia päättyy ja ketkä ovat siinä mukana.

“Olemme melkein vasta lokakuuhun. Marraskuu on tulossa. Kun tarkastellaan pöytäämme ja ottelujamme joulukuussa ja tammikuussa, on paljon pelattavaa.

Keskittyminen, keskittyminen ja johdonmukaisuus ovat erittäin tarpeellisia. Siinä kaikki, mitä voin vastata.

LISÄÄ: Chelsean pomo Thomas Tuchel asettaa tavoitepäivän Romelu Lukakulle ja Timo Wernerille, mutta paljastaa, että Mateo Kovacic on loukkaantunut.

LISÄÄ: Paul Mersonin ennusteet Valioliigasta, mukaan lukien Tottenham Manchester Unitedia, Chelseaa, Liverpoolia ja Arsenalia vastaan.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts