Liverpool-joukkueen uutiset: Naby Keita, Fabinho ja Thiago loukkaantumispäivitykset Jurgen Kloppilta

Liverpoolin harjoitus

Jurgen Kloppilla on ristiriitaisia ​​uutisia loukkaantumisesta ennen lauantain ottelua Brightonia vastaan ​​(Kuva: Getty Images)

Liverpoolin Naby Keita palaa yllättävän nopeasti loukkaantumisesta tänä viikonloppuna Brightonia vastaan, vaikka hän on valmentaja Jürgen Klopp ei kutsu Fabinhoa ​​tai Thiago Alcantaraa vielä.

Keita oli paineen alaisena viime sunnuntain 5-0-voiton aikana Manchester Unitedista Paul Pogban holtittoman kaksijalkaisen taklauksen jälkeen.

26-vuotias pelaaja ei pelannut Carabao Cup -voitossa Prestonia vastaan ​​keskellä viikkoa, mutta hän on tavoitettavissa Anfieldillä lauantaina välttääkseen vakavan loukkaantumisen.

Fabinhon polviongelma kuitenkin vaivaa häntä edelleen, eikä hän ole valittavissa, kun taas Thiago Alcantara ei todennäköisesti pelaa, vaikka hän palasi harjoituksiin.

“Nabi Keita näyttää hyvältä”, Klopp sanoi ennen vierailuaan The Seagullissa. Olimme kaikki yllättyneitä, mutta ilmeisesti meillä oli onni. Minusta se on valmis.

Manchester United - Liverpool - Englannin Valioliiga

Naby Keita onnistui välttämään vakavan vamman Paul Pogban haasteesta (Kuva: Getty Images)

“Fabiño ei näytä hyvältä, hän on monimutkainen eikä kovin monimutkainen. Mutta hän todennäköisesti pitää hänet jälleen poissa talosta.”

Odotan edelleen uusimpia uutisia, mutta hän ei ole vielä joukkuetreenissä, mikä ei ole hyvä merkki.

“Thiago harjoitteli koko istunnon ajan, mutta se ei tarkoita, että hän olisi valitettavasti valmis pelaamaan huomenna.”

James Milner ja Harvey Elliott pysyvät poissa, entinen poissa marraskuun loppuun asti takareisijännityksen vuoksi, ja Elliottin odotetaan palaavan vasta kauden loppupuolella vakavan nilkkavamman vuoksi.

Reds on lyömätön kaikissa 14 ottelussa, joita he ovat pelanneet tähän mennessä tällä kaudella kaikissa kilpailuissa, ja aikovat jatkaa tätä kierrosta klo 15 lauantaina Brightonia vastaan.

LISÄÄ: Ole Gunnar Solskjaer selittää Sir Alex Fergusonin vierailun Manchester Unitedin harjoituskentällä Liverpoolin tappion jälkeen.

LISÄÄ: Ole Gunnar Solskjaer arvostelee “räikeitä valheita” Manchester Unitedin tappion jälkeen Liverpoolille

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts