Man United on kiinnostunut Brendan Rodgersista Antonio Conten varauksien keskellä

Rodgers teki vaikutuksen Leicesterin valmentajana

Rodgers oli vaikuttunut Leicester-pomosta (Kuva: Getty Images)

Manchester United pitää innokkaasti Brendan Rodgersia Ole Gunnar Solskjaerin mahdollisena korvaajana, kun taas seuran vanhemmat hahmot suhtautuvat raporttien mukaan varauksellisesti Antonio Conteen.

Solskjaeriin kasvaa paineita Unitedin kiusallisen 5-0-tappion jälkeen arkkikilpailijalle Liverpoolille viime viikonloppuna, mikä jätti hänet Valioliigan taulukossa seitsemänneksi yhdeksän pelin jälkeen.

Norjalaisen odotetaan kuitenkin saavan mahdollisuuden tehdä muutoksia, ja hän on valmis kohtaamaan Tottenhamin lauantaina Valioliigassa.

Conte voitti Serie A:n viime vuonna (Kuva: Getty Images)

Vaikka Solskjaerin työpaikka on tällä hetkellä varma, United etsii vaihtoehtoisia vaihtoehtoja siltä varalta, että 48-vuotias ei pysty kasvattamaan puolensa omaisuutta.

Tehtävään on liitetty useita managereita, mukaan lukien Leicesterin pomo Rodgers, entinen Inter Milanin valmentaja Conte ja Paris Saint-Germainin Mauricio Pochettino.

mutta sen mukaan ESPNRodgers on kilpailussa Contea edellä, sillä Unitedin johtavat virkailijat ovat tehneet vaikutuksen Pohjois-Irlannin valmentajan työstä FA Cupin haltijan Leicesterin sekä Celticin ja Liverpoolin kanssa.

Seura haluaa pitää kiinni arvoistaan ​​pelata progressiivista jalkapalloa ja kannustaa akatemiasta tulevia pelaajia, mikä voi johtaa heidät päävalmentajan nimittämiseen Valioliigassa.

Sillä välin raportti viittaa siihen, että Old Traffordilla on klubien päälliköitä, jotka ovat huolissaan Contesta, kun otetaan huomioon hänen vaativa luonne ja suuri budjetti, jonka hän todennäköisesti haluaa hankkia hankintoihin.

Italialainen johti Interin ensimmäiseen Scudettoonsa sitten vuoden 2010 viime kaudella, mutta jätti roolinsa yhteisellä sopimuksella kesällä raportoitujen siirtopolitiikkaa koskevien kiistojen jälkeen.

Samaan aikaan Tottenhamin entinen pomo Pochettino on korkealla Solskjaerin mahdollisten korvaajien listalla, mutta häntä ei pidetä mahdollisena nimityksenä tässä vaiheessa.

LISÄÄ: Harry Maguire paljastaa “suuria keskusteluja” Manchester Unitedin nöyryyttävän tappion jälkeen Liverpoolille

LISÄÄ: Cristiano Ronaldo ja tyttöystävä Georgina Rodriguez odottavat Manchester Unitedin jalkapalloilijan olevan kuuden lapsen isä.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löytyy urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram
.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts