Manchester United: Jimmy Redknapp valitsee täydellisen korvaajan Ole Gunnar Solskjaerille

Jimmy Redknapp sanoo, että Manchester Unitedin pitäisi korvata Ole Gunnar Solskjaer

Jamie Redknapp sanoo, että Manchester Unitedin pitäisi korvata Ole Gunnar Solskjaer (Kuvat: Sky Sports/Getty)

Jimmy Redknapp ajattelee Manchester Unitedin pitäisi korvata Ole Gunnar Solskjaer Antonio Contella ja vastata tähti Cristiano Ronaldon “epämukavaan” kritiikkiin.

Solskjaerilla on valtava paine Old Traffordilla, mutta hänelle annettiin enemmän aikaa huolimatta seuran nöyryyttävästä 5-0-tappiosta Liverpoolille viime viikonloppuna.

Red Devils matkustaa Tottenham Hotspuriin lauantaina ja kohtaa paikallisen kilpailijan Manchester Cityn ensi viikonloppuna. Seuraavat ottelut voivat olla ratkaisevia, jos Solskjaer haluaa voittaa fanit takaisin ja pelastaa työpaikkansa.

Mutta Redknapp sanoo, että häntä “ei ole koskaan myyty” Solskjaerin kanssa, joka korvasi Jose Mourinhon kuumalla paikalla Old Traffordilla joulukuussa 2018, ja uskoo, että Manchester Unitedin pitäisi hylätä norjalainen ja tuoda Conte mukaan.

Conte voitti Englannin Valioliigan ja FA Cupin paikallisen kilpailijan Chelsean ja johti Inter Milanin Italian mestaruuteen viime kaudella voitettuaan kolme Italian mestaruutta Juventuksen kanssa aiemmin urallaan.

“Kuka astui sisään? “Mielestäni Antonio Conte olisi erittäin hyvässä kunnossa, koska yksi tai kaksi heistä tarvitsee potkun perseeseen”, Redknapp sanoi. Sky Sports.

“Heidän täytyy tietää, milloin he eivät voi hyvin, eikä niin ole nyt. Hän suututtaa pelaajat joskus, varmista, että he ovat varpaillaan… En ole varma, onko Olella sellainen luonne.

Antonio Conte, entinen Chelsean ja Inter Milanin valmentaja

Antonio Conte, entinen Chelsean ja Inter Milanin valmentaja (Kuva: GETTY)

“Jos häviät kotona 5-0, maailmassa ei ole manageria, joka ei joutuisi valtavan paineen alla.

En voi sanoa, että minua olisi koskaan myyty Solskjaerille Manchester Unitedin manageriksi, jos olen raa’an rehellinen. Hän teki hyvää työtä, mutta puhumme Manchester Unitedista.

“Haluat parhaan henkilön, joka johtaa klubiasi, enkä usko, että Ole on se kaveri. Kunnioitan häntä suuresti, mutta sinä haluat parasta.

“United haluaa voittaa mestaruuksia, mutta pelaajien on kunnioitettava valmentajaa, ja kun tarkastellaan, ketä hän vastustaa ja miten hän ylipäätään sai työpaikan… sinulla on oltava paras, enkä usko, että hän on oikea mies jatkamaan tämän seuran kanssa.

Redknapp puolusti Cristiano Ronaldoa (Kuva: GETTY)

Redknapp arvosteli myös Ronaldon “epämukavaa” kritiikkiä, joka on tehnyt kuusi maalia yhdeksässä pelissä sen jälkeen, kun hän palasi Manchester Unitediin viime kesänä.

Ronaldo teki ratkaisevia maaleja Solskjaerille ja Hän nosti standardeja Old Traffordilla, ja jotkut kriitikot kritisoivat hänen työskentelyään ja ehdottivat, että hän pidätteli joukkuetta.

Englannin entinen keskikenttäpelaaja Redknapp lisäsi: “Minusta oli todella mielenkiintoista viime viikonloppuna, kun ihmiset päättivät jostain syystä kääntää hänet hieman päälle ja sanoa, että hän ei työskentele kovasti ja muuta vastaavaa.

Missä he olisivat ilman häntä tällä kaudella ja hänen maalejaan? Heistä tulee iso sotku, joten se on pienin heidän huolensa. Hän tekee parhaansa ja tekee kaikkensa, koska hän on voittaja.

“Hän ei olisi tyytyväinen siihen, mutta minusta osa kritiikistä oli hieman epämiellyttävää, koska se oli heidän ongelmistaan ​​pienin.”

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts