Manchester United: Solskjaer pelkää pudottavansa Cristiano Ronaldon, Darren Bent sanoo

Manchester Unitedin manageri Darren Bennett on kuulustellut Ole Gunnar Solskjaeria

Darren Bennett on kuulustellut Manchester Unitedin manageria Ole Gunnar Solskjaeria (Kuva: Getty)

Darren ajattelee tyttöä Ole Gunnar Solskjaer pelkää luopua Manchester Unitedin ja seuran sankarin Cristiano Ronaldon kesäsopimuksesta.

Portugalin legenda Ronaldo on aloittanut viisi kuudesta Valioliigan ottelustaan ​​sen jälkeen, kun hän palasi upeasti Old Traffordille kesällä.

Se oli ainoa liigaottelu, jonka hän pelasi Evertonia vastaan, jossa Ronaldo tuli toisen puoliajan vaihtopelaajana 1-1-tasapelissä Toffeesin kanssa.

Tuon ottelun jälkeen Manchester Unitedin legenda Sir Alex Ferguson näytti arvostelevan Solskjaerin joukkueen valintaa sanomalla “Aloita aina parhaista pelaajistasi”.

Entinen Englannin hyökkääjä Bennett uskoo, että Solskjaer on nyt erittäin huolissaan Ronaldon kaatamisen takaiskusta, vaikka hänen läsnäolonsa olisi haitallista joukkueelle.

Ronaldo leikkasi eristäytyneen ja turhautuneen hahmon viime viikonloppuna, kun Liverpool murskasi Manchester Unitedin lukemin 5-0 yhdessä punaisten paholaisten muistoissaan huonoimmista suorituksista.

“[Pep] Guardiola [Thomas] Tochel ja [Jurgen] Bennett sanoi Kelly and Wrighty Showssa: “Klopp on ansainnut oikeuden tehdä suuria päätöksiä.

Ronaldo on tehnyt suuren loistuksen kesällä paluunsa jälkeen Old Traffordille

Ronaldo on tehnyt suuren loisteen kesällä paluunsa jälkeen Old Traffordille (Kuva: GETTY)

Tämä ei ole epäkunnioittavaa Ole Gunnar Solskjaeria kohtaan, mutta Tuchelista, Guardiolasta tai Kloppista tullessa sen takana on hieman enemmän painoa.

Heidän hulluuteensa on tie. Jos he tekevät suuria päätöksiä, he ovat olleet paikalla ja tehneet sen eliittitasolla, jotta pelaajat voivat osallistua.

He ovat tehneet nuo suuret päätökset ennenkin, muistan Tuchelin syrjäyttäneen Neymarin PSG:ssä. Se on tarpeeksi suuri tehdäkseen sen.

Solskjaerin kanssa en ole aivan varma, onko hän tarpeeksi iso hahmo tai manageri tekemään sellaisia ​​päätöksiä.

Näyttää siltä, ​​että Fergien kommenttien ja vastareaktion jälkeen Evertonin pelin jälkeen hän ei halua sitä uudelleen, joten keskustelun vuoksi hän jättää Ronaldon sinne.

– Riippumatta siitä, kuinka paljon se on vastoin sitä, mitä Manchester United yrittää tehdä, on kuin hän ei haluaisi järkyttää omenakärryä, joten hän jättää sen sellaisenaan.

Kun saavutat eliittitason, et voi tehdä sitä. Sinun täytyy olla vahva ja ajatella joukkuetta, en usko, että hän tekee.

Solskjaer etsii vastausta Manchester Unitedilta, kun he matkustavat Pohjois-Lontooseen kohtaamaan Tottenhamin lauantai-iltana.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts