Manchester United: Solskjaer vihainen “räikeistä valheista” Liverpoolin tappion jälkeen

Ja Ole Gunnar Solskjaerin johtama Liverpool murskasi Manchester Unitedin

Liverpool murskasi Ole Gunnar Solskjaerin Manchester Unitedin (Kuva: MUTV)

Ole Gunnar Solskjaer on ilmaissut vihansa Manchester Unitedia koskevista “räikeistä valheista” heidän murskaavan tappionsa jälkeen Liverpoolille.

Solskjaer jäi taistelemaan työstään sen jälkeen, kun hänen joukkueensa murskasi Liverpoolin Red Devilsin 5-0 Old Traffordilla.

Vaikka United on vastustanut kiusausta irtisanoa Solskjaer – norjalaisen valmentajan on määrä ottaa johtoon lauantain Valioliiga-ottelu Tottenhamia vastaan ​​- hallituksen uskotaan olevan yhä enemmän huolissaan joukkueen huonovointisuudesta.

Liverpoolin antautumisen jälkeen raportit ovat väittäneet, että jotkut Manchester Unitedin joukkueen jäsenet alkavat kyseenalaistaa Solskjaeria, kun taas Antonio Conten ja Brendan Rodgersin kaltaisten hahmojen väitetään kilpailevan 48-vuotiaan miehen vaihtamisesta.

Toinen raportti väitti, että Paul Pogba oli jättänyt Solskjaerin huomiotta pukuhuoneessa sen jälkeen, kun hänet lähetettiin ulos Liverpoolin tappion aikana, mutta Solskjaer kritisoi “räikeitä valheita”.

“En lue sosiaalista mediaa, mutta Paul tuli ulos vihaisena”, Solskjaer sanoi ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa perjantai-iltapäivällä.

Odota kritiikkiä ja kädet ylös, esitys ei ollut tarpeeksi hyvä, mutta emme voi hyväksyä valheita.

Solskjaer on ilmaissut tukensa Red Devilsin keskikenttäpelaajalle Paul Pogballe

Solskjaer on ilmaissut tukensa Red Devilsin keskikenttäpelaajalle Paul Pogballe (Kuva: GETTY)

Paul kertoi minulle, mitä hän julkaisi sosiaalisessa mediassa. Olemme parempia kuin ryhmänä – kulttuuri, ympäristö on parempi, emme kestä räikeitä valheita.

Pelaajat nousevat seisomaan ja sanovat sen. Kaikki arvostelut ja raportit ovat hyviä, mutta älä valehtele minusta tai pelaajista.

Kysyttäessä, oliko Manchester Unitedille pettymyksen jälkeen julkaistuissa raporteissa totuutta, Solskjaer lisäsi: “Luulen, että vastasin juuri tähän.

“Pelaajat tulevat sisään, sopivat ammattilaisia ​​ja hyviä ihmisiä, ja he tekevät parhaansa. Meillä on ympäristö paikalla ja sen ympärillä, paljon kunnioitusta toisiamme kohtaan.

Kun sinua kritisoidaan sellaisena kuin olet, joudut kaivamoon joukkuetovereidesi kanssa.

Manchester United nöyryytti arkkikilpailijansa Liverpoolin (Kuva: GETTY)

“Se on reaktio, jonka olen nähnyt, riippumatta siitä, mitä tämä klubi on kokenut ennen, se on aina ylitettävä se rohkeudella, yhteistyöllä, itseluottamuksella ja sitoutumisella toisiinsa, ja tämä ryhmä on tehnyt sen.”

Manchester United on Englannin Valioliigassa seitsemänneksi ja valmistautuu kohtaamaan Tottenham-joukkueen, joka on hävinnyt kolme viidestä viimeisestä ottelustaan.

Solskjaer vahvisti, että pelikielto Pogba on ainoa joukkueensa jäsen, joka ei ole enää käytettävissä lauantain matkalle Pohjois-Lontoon, jossa Raphael Varane on täydessä kukassa reisivamman jälkeen.

“Tarvitsemme reaktion”, Solskjaer sanoi odottaen innolla joukkueensa kohtaamista Tottenhamin kanssa. “Tehtäväni on laittaa pelaajat oikeaan mielentilaan”, hän sanoi.

Olen vastuussa reaktiosta, tuloksesta ja suorituksesta, ja työskentelimme kentällä kaikkea, mikä piti lajitella.

Tämä ei ole vain yksi osa, se ei ole vain mielikuva, se on pelisuunnitelma, taktiikka teknisesti. Meillä oli hyvä viikko ja mielestäni pojat ovat valmiita antamaan parhaansa.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löytyy urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts