Manchester Unitedin mestari arvostelee Harry Maguirea ja vaatii hänen syrjäyttämistä

Harry Maguire taisteli Liverpoolia vastaan ​​viime viikonloppuna (Kuva: Rex/Shutterstock)

entinen Manchester United -tähti Paul Parker haluaa luopua Harry Maguiren matkasta Tottenham Hotspuriin lauantaina, ja Raphael Varane ja Victor Lindelof ovat puolustuksen keskellä.

Maguirella oli vaikea aika Unitedin 5-0-tappiossa Liverpoolille Old Traffordilla viime sunnuntaina, kun Englannin puolustaja ei tehnyt juuri mitään pysäyttääkseen vieraiden hyökkäysaallon.

Traagisimmat hetket ennen Liverpoolin toista maalia olivat, kun Maguire törmäsi leikkisästi Block Shaw’n kanssa ja sai Trent Alexander-Arnoldin käyttämään Diogo Jotaa.

Red Devilsillä on mahdollisuus toipua, kun he matkustavat Pohjois-Lontooseen lauantaina, ja Parker haluaa Ole Gunnar Solskjaerin kääntävän asiat päin joukkuetta.

Entinen Englannin maajoukkueen pelaaja – joka voitti kaksi Valioliigan mestaruutta Unitedin kanssa – haluaa Edinson Cavanin ja Donny van de Beekin tulevan perusjoukkueeseen, mutta hän haluaisi myös nähdä hyväkuntoisen Raphael Varanen palaavan joukkueeseen Maguiren kustannuksella. , ja hyökkäsi samalla Maguiren ja Shaw’n puolustuskykyjä vastaan.

“Se tulee olemaan pienen cupin finaali”, Parker sanoi. Eurosport. Kenelläkään managereista ei ole varaa menettää häntä. Hänen on tehtävä muutoksia, koska jos hän ei tee, se aiheuttaa myrkyllisen ilmapiirin muutosta etsivien matkustavien fanien keskuudessa.

Solskjaerin on tehtävä oikeat muutokset ja muutokset. Et voi sulkea pois Cristiano Ronaldoa, mutta hänen on näytettävä Edinson Cavania saadakseen hieman töitä. Ronaldo ei halua sulkeutua, mutta Solskjaerin on yritettävä jotain keskikentällä. Hän ei tarvitse kahta välittäjää Spursia vastaan.

Manchester United - Liverpool - Englannin Valioliiga

Naby Keita käytti kaiken irti Luke Shaw’n ja Harry Maguiren törmäyksestä Old Traffordilla, mikä johti Diogo Jotan maaliin (Kuva: Getty Images)

Jos menisin Fredin kanssa hänen nopeampien jalkojensa ja Donny van de Beekin takia. Näin hänen pelaavan siellä Tottenhamia vastaan ​​Ajaxissa ja hän oli loistava, mutta hänen täytyy juosta joukkueessa.

Jos Raphael Varane olisi kunnossa, olisin pelannut hänen kanssaan Victor Lindelofin rinnalla. Näin hänen kanssaan vähemmän ongelmia kuin kolme muuta Liverpool-pelissä. On kauheaa mitä tapahtuu Maguiren ja Shawn kanssa vasemmalla puolella. Kumpikaan ei voi puolustaa toisiaan, kommunikoida tai puolustaa tilaa.

“United ei voi pitää puhtaita arkkeja, mutta pidän sydämeni ja sanon, että he voittivat ne arkit.”

Solskjaer vahvisti, että Varane on palannut täyteen kuntoon nivusongelman jälkeen ja sanoi, että ainoa poissaoleva lauantaina on kilpailukiellossa oleva Paul Pogba sen jälkeen, kun hänet erotettiin Liverpoolista.

“Paul roikkuu”, hän sanoi. “Mutta sen lisäksi joukkue on täysi. Tilanne on hyvin outo, 25 pelaajaa kentän ulkopuolella ja viisi maalivahtia tällä viikolla.

lisää: Dimitar Berbatovin Valioliigan ennuste, mukaan lukien Tottenham vs Manchester United ennusteet

LISÄÄ: Paul Merson väittää, että Manchester Unitedin kilpailijat haluavat kukistaa Spursin, joten Ole Gunnar Solskjaer pysyy.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts