Mikel Arteta käsittelee William Saliban tulevaisuutta Arsenalissa lainan jälkeen

Lokomotiv Moskova - Marseille - UEFA Europa League

William Saliba oli vaikuttava viimeisen laina-aikansa aikana Ranskassa (Kuva: Getty Images)

Arsenalin manageri Mikel Arteta on vaikuttunut William Saliban esityksestä lainalla Marseillessa, mutta kieltäytyi vahvistamasta, palaako hän Arsenalin joukkueen suunnitelmiin ensi kaudella.

20-vuotias pelaaja liittyi Arsenaliin vuonna 2019, mutta ei pelannut yhtään ottelua seurassa, vaan meni lainalle kolmeksi kaudeksi ja palasi entiseen joukkueeseensa Saint-Etienneen, Nizzaan ja nyt Marseilleen.

Keskustapuolustaja teki riittävän vaikutuksen kutsuakseen Ranskan alle 21-vuotiaiden joukkueen ja olla ehdolla tämän vuoden Golden Boy -palkinnon saajaksi pelatessaan säännöllisesti Marseillessa Ligue 1:ssä ja Eurooppa-liigassa.

Viime viikonloppuna Saliba näytteli Marseillen maalittomassa tasapelissä Paris Saint-Germainin kanssa, mikä auttoi pitämään Lionel Messin, Neymarin ja Kylian Mbappen trion rauhallisena, ja Arteta paljasti, että Arsenalin edustajat olivat paikalla katsomassa.

“Kyllä, olimme klubi, joka oli aina yhteydessä”, Arteta sanoi. He menivät myös katsomaan ottelua, Edo ja Ben [Knapper] He olivat paikalla katsomassa häntä ja pitämässä tiiviisti hänen edistymistään.

Arsenal harjoitus

Mikel Artetalla on selvästi tarpeeksi varauksia sen suhteen, ettei William Salibaa vielä valittu Arsenaliin (Kuva: Getty Images)

– On selvää, että hän on meidän pelaajamme ja kaikkien lainapelaajiemme kanssa.

Juuri nyt hän on siellä, hän pelasi eri peliä sillä viikolla, ja siinä se. Hän tekee edelleen mitä tarvitsee pelatakseen paljon pelejä ja pelatakseen hyvin.”

Kun Arteta kysyi Saliban tulevaisuudesta Arsenalissa hänen kauden mittaisen lainansa jälkeen Marseillessa, Arteta oli varovaisen positiivinen, mutta ei velvoitettu.

“Tämä on päätös, jonka teemme kesällä”, hän sanoi. “Ilmeisesti hän on pelaajamme, se tapahtuu luonnollisesti, ja meidän on istuttava alas ja päätettävä, mikä on paras seuraava askel.”

Saliballa näyttää varmasti olevan valoisa tulevaisuus edessään, ainakin Arsenalin tällä hetkellä tarjoamalla ennätystasolla.

Kuitenkin Ben White ja Gabriel kehittävät tällä kaudella vahvaa kumppanuutta Tykkimiesten keskikentän puolustuksessa, yhdistelmää, jota testataan Leicester Cityn ulkopuolella lauantain lounasaikaan.

LISÄÄ: Jamie Vardy on valmis kohtaamaan Arsenalin, sanoo Leicester Cityn päällikkö Brendan Rodgers

LISÄÄ: Uskomatonta – Arsenal-legenda Ian Wright sanoo, että Thomas Tuchel ei voi sivuuttaa Chelsean lainaa Conor Gallagheria

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts