Mitä Manchester Unitedin tähdet sanoivat Ed Woodwardille Liverpoolin murskaamisen jälkeen

Manchester Unitedin johtaja Ole Gunnar Solskjaer ja varapresidentti Ed Woodward

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer ja varapuheenjohtaja Ed Woodward (Kuvat: Getty)

vanha Manchester Unitedin pelaajat ovat lähettäneet Ed Woodwardille ja Ole Gunnar Solskjaerille tekstiviestejä ottaakseen vastuun Liverpoolin nolosta tappiosta ja “ilmaistakseen tukensa” vakavasti heikentyneelle valmentajalle.

20-kertainen Englannin mestari United kärsi viime viikonloppuna yhden muistojaan pahimmista tappioistaan, kun hän hävisi kotonaan 5-0 aiemmalle kilpailijalle Liverpoolille.

Liverpool hallitsi Red Devilsiä ja johti 4-0 ensimmäisen puoliajan lopussa, ja tuhannet fanit lähtivät Old Traffordilta kauan ennen ottelun päättymistä.

Näytti siltä, ​​että Solskjaerin tehtävä oli vaakalaudalla moraalisen takaiskun jälkeen, mutta norjalainen valmentaja sai joukkueeltaan tukiviestejä Liverpoolin varman voiton jälkeen.

ESPN Hän sanoo, että useat huippupelaajat ovat edelleen Solskjaerin takana ja soittivat maanantaina managerille – ja Manchester Unitedin varapuheenjohtajalle Ed Woodwardille – ilmaistakseen tukensa.

Pelaajat väittivät kertoneen Woodwardille, että heidän huono muotonsa vaikutti joukkueen kärsimyksiin, mikä ilmeisesti osoitti tukea Solskjaerille, joka korvasi Jose Mourinhon Red Devilsin valmentajana joulukuussa 2018.

Solskjaer johtaa Manchester Unitedin Valioliigan ottelua Tottenham Hotspuria vastaan ​​lauantaina, mutta toinen tappio voi merkitä 48-vuotiaan pelaajan lopun.

Mohamed Salah teki hattutempun Liverpoolin voitossa Manchester Unitedia vastaan ​​Old Traffordilla (Kuva: GETTY)

Entinen Englannin hyökkääjä Alan Shearer on varoittanut Solskjaeria, että hänen asemansa Manchester Unitedin legendana ei estä häntä irtisanomasta, jos joukkueen huono suorituskyky jatkuu.

“Se mitä saatat saada entisenä pelaajana, joka johtaa seuraasi, on kaksi tai kolme peliä enemmän tai enemmän mahdollisuuksia kuin kukaan muu saisi”, Shearer sanoi. Q Golazzo.

“Mutta muuten se on yksinkertaista, säännöt eivät muutu seuran entisille mahtaville, sinun täytyy mennä ulos ja saada tuloksia ja voittaa pokaaleja.

Kun näin ei ole, tiedät pelaajana, managerina tai molempina, että olet paineen alla, jos se ei toimi.

“Jalkapallon säännöt ovat yksinkertaiset: voita otteluita, voita tittelit ja pysyt työssäsi. Jos et, jäät työttömäksi.

Jos haluat katsoa tämän videon, ota JavaScript käyttöön ja harkitse verkkoselaimeen päivittämistä
Tukee HTML5-videota

“Jos et pidä siitä, älä mene jalkapallon johtamiseen, ne ovat säännöt, ne eivät muutu kenenkään kannalta.”

Samaan aikaan Manchester Unitedin legenda Wayne Rooney on kritisoinut seuran pelaajia ja sanonut, että he ovat vastuussa Liverpoolin antautumisesta.

“Manchester Unitedin huipulla on hyvin sivistynyttä ihmisiä”, sanoi Rooney, Manchester Unitedin ennätysmaalintekijä.

Olen varma, että he katsovat kaikkea nähdäkseen, kuinka he etenevät lähitulevaisuudessa, Ole Gunnar Solskjaerin kanssa tai ilman.

Wayne Rooney kritisoi Manchester Unitedin pelaajia

Wayne Rooney kritisoi Manchester Unitedin pelaajia (Kuva: GETTY)

Pelaajien tulee kysyä itseltään ja katsoa itse. Johtajan on erittäin helppoa ottaa kaikki keppi, kun näille kavereille maksetaan paljon rahaa työn tekemisestä, enkä usko, että he tekevät sitä tarpeeksi hyvin.

“Näillä pelaajilla on valtava vastuu”, hän sanoi. “He ovat maailmanluokan pelaajia, kansainvälisiä pelaajia ja Manchester Unitedin kaltainen seura tarvitsee enemmän.

Näiden pelaajien täytyy tuntea olonsa loukkaantuneeksi, kun he häviävät ottelunsa. Tällä seuralla on korkeat vaatimukset, korkea paine, ja näen monia pelaajia, jotka eivät ole valmiita perääntymään, eivät ole valmiita puolustamaan, eivät ole valmiita laittamaan kaikkea linjalle, ja sitä ei voida hyväksyä.

Väitätkö, että tämä on managerin vai pelaajien vika? En tiedä.’

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts