Paul Merson kehottaa Calvin Phillipsiä liittymään Liverpooliin Manchester Unitedin kustannuksella

Calvin Phillips

Leedsin tähti Calvin Phillipsillä ei ole pulaa esityksistä (Kuva: Lawrence Griffiths/Getty Images)

Calvin Phillipsin pitäisi siirtyä Liverpooliin Manchester Unitedin sijaan, jos hän lähtee Leedsistä.

Näin ajattelee entinen Arsenalin keskikenttäpelaaja Paul Merson, joka uskoo, että Red Devilsin pitäisi kohdistaa sen sijaan Declan Ricen siirtoon West Hamista.

Englannin maajoukkuepelaaja on yhdistetty viime kuukausina Old Traffordiin siirtymiseen, koska United tarvitsee uuden keskikenttäpelaajan ja valmistautuu Paul Pogban mahdolliseen lähtöön kesällä.

Mutta viimeaikaiset raportit viittaavat siihen, että myös Liverpool on osoittanut kiinnostusta ja seuraa nyt hänen sopimuksensa tilaa 25-vuotiaan pelaajan kanssa, joka ei ole vielä allekirjoittanut uutta sopimusta.

Arkkikilpailijaan Unitediin liittyminen ei menestyisi Leedsin kannattajien kanssa, ja Mersonin mielestä Anfieldin pitäisi olla hänen seuraava määränpäänsä, jos hän jättää lapsuudenklubinsa.

“Calvin Phillipsin pitäisi liittyä Liverpooliin, ei Manchester Unitediin”, Merson sanoi. Daily Star.

“Mutta en usko, että hän vie kumpaakaan näistä kahdesta joukkueesta toiselle tasolle. Hän on hyvä pelaaja, joka pelaa joka viikko, mihin tahansa hän allekirjoittaa. Mutta se ei muuta pelin sääntöjä.

Jos hän menee Anfieldille, hänet muistetaan edelleen Leeds Unitedin mestarina. Mutta jos hän menee Old Traffordille, kaikki menee ulos ikkunasta.

Meneekö Leeds Unitedin pelaaja Manchester Unitediin? Ihana. On parempi aloittaa hyvin! Tämä on painetta.

Kaikki riippuu myös siitä, kuka on johtaja silloin. United on kilometrien päässä Liverpoolista. Elleivät he vaihda manageria, hän ei tule voittamaan titteleitä siellä.

“Luulen, että hän pelaa joka viikko jommassakummassa seurassa henkilökohtaisesti. Mutta en usko, että se on vain nuo kaksi joukkuetta hänen jälkeensä. Jos Leeds myy hänet ensi kesänä, järjestetään huutokauppa.

Declan-riisiä

Sopiiko Declan Rice Manchester Unitediin? (Kuva: James Williamson – AMA / Getty Images)

Unitedia on myös yhdistetty West Hamin tähti Riceen, kun David Moyes myönsi äskettäin, että Red Devils ei hankkinut häntä viime kesänä “kaupan” hinnalla.

Merson uskoo, että Unitedin tulisi asettaa Rice etusijalle Phillipsin sijaan, koska jälkimmäinen on Jordan Hendersonin mahdollinen seuraaja Liverpoolissa.

Mutta uskon rehellisesti, että Unitedin pitäisi sen sijaan yrittää saada Declan Rice West Hamista. Teen parhaani saadakseni sen”, Merson lisäsi.

En väitä, että Rice olisi parempi pelaaja, mutta hän on erilainen pelaaja. Terve keskikenttäpelaaja. Ja sitä United huutaa. Rice valitsee tämän ruudun.

Phillipsin kanssa uskon, että hän sopii Liverpoolille enemmän kuin Unitedille. Ja jos he maksavat siitä paljon rahaa, en näe Jordan Hendersonin pelaavan joka viikko.

En sano, että se olisi Hendersonin loppu. Hän on hyvä ammattilainen. Älä koskaan petä sinua. Mutta hän ei kasvanut aikuiseksi.

Uskon, että Phillips voi oppia olemasta lähellä. Uskon, että Phillipsistä tulee paljon parempi pelaaja Liverpoolissa.

LISÄÄ: Liverpool osallistuu kilpailuun Manchester Unitedin kanssa saadakseen Leedsin keskikenttäpelaajan Calvin Phillipsin

LISÄÄ: “Et voi sivuuttaa sitä” – Danny Mills selittää, miksi Leeds Unitedin tähti Calvin Phillips voisi silti liittyä Manchester Unitediin.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löytyy urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts