Paul Merson selittää, miksi Manchester Unitedin vastustajat haluavat voittaa Tottenhamin

Solskjaer tuntee paineita Old Traffordilla

Solskjaer tuntee painetta Old Traffordilla (Kuva: Getty Images)

Manchester Unitedin kilpailijat toivovat, että Red Devils voittaa Tottenhamin lauantaina Paul Mersonin mukaan Ole Gunnar Solskjaer jatkaa työssään.

Solskjaerilla on edessään lisääntyvät paineet viime viikonloppuna Old Traffordilla Liverpoolille 5-0-tappion jälkeen.

Mutta norjalainen harjoittelee, kun United matkustaa Tottenhamiin lauantaina, ja 48-vuotias turvassa on toistaiseksi nykyisessä roolissaan.

Liverpool nöyryytti Unitedia viime viikonloppuna

Liverpool nöyryytti Unitedia viime viikonloppuna (Kuva: Getty Images)

sananlaskuja Antonio Conte, Mauricio Pochettino ja Brendan Rodgers on leijuttu mahdollisiksi korvaajiksi Solskjaerille, jos tämä vapautetaan tehtävistään.

United on tällä hetkellä Valioliigan taulukossa seitsemäntenä hävittyään kolme viimeisestä neljästä Valioliigan ottelustaan, ja Arsenalin mestari Merson uskoo, että heidän Valioliigan kilpailijansa haluavat Solskjaerin jäävän Old Traffordille.

“Kaikki kilpailussa neljästä parhaan joukosta ja Euroopasta – West Ham, Arsenal ja Leicester – ovat fanaattisia Manchester Unitedin voitosta Tottenhamista”, Merson sanoi. Sky Sports.

“Hitto on, että he haluavat Manchester United voittaa, kunnes Solskjaer jää.

“Katsokaapa Chelseaa siitä lähtien, kun Thomas Tuchel tuli mukaan – he voittivat Mestarien liigan ja nyt he ovat mestaruuden suosikkeja – katso, miten uudella valmentajalla voi olla.”

Vaikka Merson voi kuvitella Unitedin palaavan Tottenhamiin tänä viikonloppuna, hän näkee seuran “pyörivän ympyröitä” Solskjaerin johdolla.

“En ole varma, onko lauantain ottelu Tottenhamissa välttämätön Manchester Unitedille”, Merson lisäsi.

Jos näin on ja seura pitää managerinsa paikoillaan tulevaisuuden ollessa vaarallisesti pelikiellossa ennen jokaista peliä, onko tämä oikea tapa tehdä asiat? Et voi pitää managerin työtä linjassa ennen jokaista peliä, koska sinun täytyy kysyä, mihin seura on menossa?

Mutta sinä vain tiedät mitä tapahtuu. Manchester United voittaa Tottenhamin, kaikki on hyvin vielä viikon ajan. Sitten he saattavat saada maalin Atalantassa, ja sitten heidät todennäköisesti kukistuu Manchester Cityltä.

“Manchester United kulkee ympyrää. Ihmiset sanovat jatkuvasti, että he ovat kehittyneet Solskjaerin aikana, mutta mitä tarkoitat “parannuksella”?

Tämä on Manchester United, he ovat siellä voittamaan liigan, eivät lisäämään numeroita tai sijoittumaan toiseksi. Toinen ei ole hyvä heille.

LISÄÄ: Jimmy Redknapp kehottaa Manchester Unitedia korvaamaan Ole Gunnar Solskjaerin Antonio Contella ja vastaa Cristiano Ronaldon kritiikkiin

LISÄÄ: Manchester United ja Liverpool ovat yhdistäneet Kalidou Koulibalyn kolmen seuran nimeämiseen, joihin hän liittyy Napolista(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts