Thomas Tuchel asettaa päivämäärän Lukakun ja Wernerin paluulle, mutta paljastaa Kovacicin vamman

Chelsean tavoitteena on saada Lukaku takaisin maajoukkueen tauon jälkeen

Chelsea pyrkii saamaan Lukakun takaisin maajoukkueen tauon jälkeen (Kuva: Getty Images)

Thomas Tuchel sanoo, että Chelsean uusi tavoite Romelu Lukakun ja Timo Wernerin paluusta on marraskuun maajoukkueen tauon jälkeen.

Kaksikko putosi ensimmäisellä puoliskolla viime viikon 4-0-voitosta Malmosta Mestarien liigassa ja jäi voittamatta Norwichista ja Southamptonista.

Loukkaantuneiden hyökkääjien odotetaan myös jättävän väliin tämän viikonlopun kohtaamisen Newcastlen kanssa, B-ryhmän ottelun Malmöä vastaan ​​ja liigaottelun kotona Burnleya vastaan.

Kovacic loukkaantui harjoituksissa

Kovacic loukkaantui harjoituksissa (Kuva: Getty Images)

Vaikka Tuchel on paljastanut uuden “realistisen” tavoitteen heidän paluulleen kansainvälisen tauon jälkeen, pitkään poissaolevan Pulisicin odotetaan palaavan Burnleyyn.

“Parempia uutisia kuin ennen Southamptonia”, Tuchel sanoi perjantaina pidetyssä tiedotustilaisuudessa. ”Timo ja Romelu ovat tietysti edelleen ulkona.

Christian Pulisic on liittynyt harjoituksiin, mutta se on vielä aikaista, kun otetaan huomioon hänen jääneen ajan.

En ole määräaikojen ja odotuspaineen ystävä. Mutta voin kertoa, että se on realistista [Lukaku and Werner’s] Uusi maali kansainvälisen tauon jälkeen, siihen pyrimme ja siihen pyrimme.

“Pulisicille katsomme Burnley-peliä. Jos kaikki menee hyvin, hänen pitäisi olla valmis pelaamaan.”

Muista joukkueen jäsenistä oli positiivisia uutisia, ja aiemmat epäilyt Loftus-Cheekin, N’Golo Kanten ja Cesar Azpilicuetan kaltaisista henkilöistä hälvenivät.

Bluesin keskikenttäpelaaja Mateo Kovacic loukkaantui kuitenkin torstaina harjoituksessaan, ja Tuchel toivoo voivansa tehdä paluun marraskuun kansainvälisen ottelun jälkeen.

“Kaikki ovat käytettävissä”, sanoi Saksan presidentti. “Uzbee on palannut kentälle, Robin [Loftus-Cheek] Takaisin kentälle, NG [Kante] Hän palasi kentälle. He ovat joukkueen mukana huomenna ja valmiina pelaamaan.”

“Erittäin surullisia uutisia eilen”, Tuchel lisäsi Kovacicista. Hän loukkaantui vammautuessaan harjoittelun aikana ja on poissa muutaman viikon.

Hän tulee ulos ensi viikolla varmasti, ja sitten tulee kansainvälinen tauko, joten ne viikot ovat ainakin. Toivon palaavani sitten.

LISÄÄ: Arsenal ja Chelsean mestari Cesc Fabregas nimeävät Liverpoolin legendan Steven Gerrardin vahvimmaksi vastustajakseen.

LISÄÄ: Romelu Lukaku harkitsi siirtymistä Chelseaan Manchester Unitedissa

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts