Carabao Cupin puolivälierän arvonta: Chelsea, Arsenal ja Liverpool ottelut

Carabao Cupin puolivälierän arvonta on suoritettu

Carabao Cupin puolivälierän arvonta on suoritettu (Kuva: GETTY)

Tottenham kohtaa lontoolaisen West Ham Unitedin Carabao Cupin puolivälierissä, kun taas Arsenal isännöi Sunderlandia.

Manchester City, Carabao Cupin haltija, joka voitti mestaruuden neljällä viime kaudella, putosi edelliseltä kierroksella loistava West Ham.

Man Cityn poistuminen tarkoittaa, että Carabao Cupin finaalissa 27. helmikuuta kaiverretaan uusi nimi.

Sunderland on ainoa jäljellä oleva Valioliigan joukkue Valioliigan ulkopuolelta ja matkustaa Emirates Stadiumille yrittääkseen luoda yllätyksen Arsenalia vastaan ​​Mikel Artetan johdolla.

Ja Tottenham, kilpaileva Arsenal Pohjois-Lontoossa, voitti Burnleyn viimeisellä kierroksella ja päätyi tasapeliin West Hamia vastaan ​​puolivälierissä.


Carabao Cupin puolivälierän arvonta

Tottenham Hotspur x West Ham
Arsenal – Sunderland

Brentford x Chelsea
Liverpool – Leicester City

Euroopan mestari ja Valioliigan johtaja Chelsea tekee lyhyen matkan Länsi-Lontoossa kohtaamaan Brentfordin, joka voitti heidät 1-0 aiemmin tässä kuussa.

Samaan aikaan kahdeksankertainen mestaruuden voittaja Liverpool isännöi Leicester Cityä Anfieldillä Carabao Cupin puolivälierissä, ja ottelut pelataan 20. joulukuuta alkavalla viikolla.

Puhuessaan tiistaina Sunderlandin pomo Johnson vitsaili haluavansa kohtaamaan Arsenalin tai Tottenhamin vieraissa puolivälierissä.

“Toivon, että Arsenal poistuu tai Tottenham pois, tai joku muu sellainen”, Johnson sanoi. “Sitten odotamme todella suuria aseita, kun ne ovat kahden metrin päässä.”

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola on vaatinut, että hänen joukkueensa “palaa takaisin” sen jälkeen, kun David Moyes Hammers lopetti lopulta heidän dominanssinsa Carabao Cupissa.

Valioliigan mestari putosi kilpailusta ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2016, kun West Ham voitti rangaistuspotkukilpailun 5-3.

“Rangaistuslaukauskilpailu oli parempi, onnittelut West Hamille ja palaamme ensi vuonna”, Guardiola sanoi.

Valitettavasti Phil [Foden] Kaipasin sitä, mutta se on kokemus, ja kun saat sellaisen kokemuksen seuraavan kerran, se on vielä parempi.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram
.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts