Cristiano Ronaldo “noloi” Manchester Unitedin tasolla Solskjaerin alla

Cristiano Ronaldo palasi Manchester Unitediin viime kesänä

Cristiano Ronaldo palasi Manchester Unitediin viime kesänä (Kuva: Getty)

Cristiano Ronaldo on hämmentynyt Manchester Unitedin tasosta vaikeuksissa olevan valmentajan Ole Gunnar Solskjaerin johdolla.

Red Devils aloitti kauden lupaavasti, sillä se voitti kolme ensimmäisestä neljästä ottelustaan ​​vahvistaakseen oikeutensa Valioliigan mestaruuteen.

Mutta Unitedin epäjohdonmukainen suorituskyky Solskjaerin johdolla palasi nopeasti ja joukkue hävisi Mestarien liigan avausottelunsa ennen kuin David Moyesin West Ham putosi UEFA Cupista.

Tätä seurasi toinen shokkitappio kotonaan Aston Villalle, kun taas Manchester United tarvitsi Ronaldolta loukkaantumisajan maalin varmistaakseen 2-1-voiton Villarrealista.

Mutta Red Devils ei pystynyt rakentamaan tätä Euroopan voittoa, sillä he tekivät tasapelin kotonaan Evertonin kanssa ennen kuin he kärsivät raskaita tappioita Leicester Cityä ja Liverpoolia vastaan.

Manchester United teki yhdeksän maalia Leicesteriä ja Liverpoolia vastaan, ja joukkueen taso on “noloittanut” viisinkertaisen Kultapallon voittajan Ronaldon… päivittäinen posti.

Ronaldo on tehnyt suuren vaikutuksen sen jälkeen, kun hän palasi Old Traffordille kesällä, tehden kuusi maalia yhdeksässä ottelussa, mutta joukkue kamppailee edelleen Solskjaerin johdolla.

Jos haluat katsoa tämän videon, ota JavaScript käyttöön ja harkitse verkkoselaimeen päivittämistä
Tukee HTML5-videota

Man United harkitsi Solskjaerin vaihtamista viime viikonlopun nöyryyttävän 5-0-tappion jälkeen Liverpoolille, mutta päätti tukea norjalaista ja toivoa, että hän voi kääntää asiat toisinpäin.

Valioliigassa tällä hetkellä seitsemänneksi oleva Solskjaerin joukkue matkustaa Pohjois-Lontoon lauantai-iltana kohtaamaan Tottenhamin, joka on hävinnyt kolme viidestä viimeisestä Valioliigan ottelustaan.

Red Devilsin valmentaja myönsi, että se oli ollut “kova viikko” hänen joukkueelleen, mutta sanoi, että hän ja joukkue olivat valmiita vastaamaan.

“Tarvitsemme reaktion”, Solskjaer sanoi. “Tehtäväni on laittaa pelaajat oikeaan mielentilaan”, hän sanoi.

Olen vastuussa reaktiosta, tuloksesta ja suorituksesta. Olemme työskennelleet kentällä kaiken sen eteen, mikä vaatii jalkapalloilijan luokituksen.

“Meillä oli hyvä viikko ja mielestäni pojat ovat valmiita antamaan parhaansa, kuten he tekevät aina. Liverpoolia vastaan ​​ei ollut suunniteltu mitään ja se oli lähellä parastamme.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram
.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts