Gary Neville oli turhautunut Manchester Unitediin Tottenhamin voitosta huolimatta

Tottenham Hotspur - Manchester United - Englannin Valioliiga

Ole Gunnar Solskjaer otti tarvitsemansa voiton lauantaina Tottenhamissa (Kuva: Getty Images)

Piristä Gary Nevilleä Manchester United voitti Tottenham Hotspurin 3-0 lauantaina, mutta oli turhautunut, että heiltä kesti niin kauan tehdä “se mitä näet kaikista muista Valioliigan joukkueista”.

Red Devils palasi 5-0-tappiostaan ​​Liverpoolille viime viikonloppuna vaikuttavalla tavalla, kun Cristiano Ronaldo, Edinson Cavani ja Marcus Rashford voittivat heille mukavan voiton Pohjois-Lontoossa.

Ole Gunnar Solskjaer muutti asioita pääkaupunkimatkalla siirtymällä 5-3-2-menetelmään, ja Ronaldo ja Cavani pelasivat ensimmäistä kertaa yhdessä.

Hän onnistui pääsemään vauhtiin, mutta työskenteli myös puolustuksessa, sillä Spurs ei onnistunut ampumaan yhtään maalia ottelun aikana. United näytti myös paljon vahvemmalta kuin viime sunnuntaina, vaikka Tottenham esitti paljon pienemmän uhan kuin Liverpool.

Neville oli selvästi iloinen nähdessään entisen joukkueensa ottavan kolme pistettä, mutta hän ei ymmärrä, miksi heiltä kesti 10 Valioliiga-kauden peliä löytääkseen heille toimivan järjestelmän.

“Olin järkyttynyt, että kesti kuusi, seitsemän, kahdeksan viikkoa todella huonoa suorituskykyä ja epäpätevää asennetta puolustaa ilman palloa”, Neville kertoi Sky Sportsille.

Tottenham Hotspur - Manchester United - Englannin Valioliiga

Ronaldo tekee seitsemännen maalin toisessa ottelussaan Manchester Unitedissa (Kuva: Getty Images)

Miksi manageri tarvitsi olla tappion partaalla? Miksi Liverpoolille tarvittiin 5-0-tappio päästäkseen kuntoon ja he näyttivät puoliksi aikovan työskennellä ilman palloa?

“Se, mitä näimme tänään, oli rehellisesti sanottuna se, mitä näet kaikista muista Valioliigan joukkueista. Jokainen muu Valioliigan joukkue tekee sen. Burnley tekee sen, joten miksi Manchester United ei tekisi sitä?

En tiedä, miksi valmennustiimi kesti niin kauan pyytää pelaajia tai pelaajia tulemaan esiin ja tekemään sen, mutta sen ei pitäisi kestää niin paljon. Mutta he tekivät tänään jotain, mitä he eivät ole tehneet koko kaudella, mikä näyttää puolijoukkueelta ilman palloa.

Tänään oli hyvä alku, mutta se ei jättänyt kenellekään ongelmia. Se on alku, mutta ei sen enempää.

Vaihto 5-3-2 tasosta 4-2-3-1 johti voittoihin, ja Nevillen mielestä Solskjaerin pitäisi pysyä siinä, osittain siksi, että hän tehostaa asioita keskikentällä, mutta myös siksi, että hän näyttää toimivan parhaiten. Ronaldo ja Cavani.

“Uskon, että yksikään keskikenttäpelaaja, jonka he kokosivat neljännessä puolustuksessa tällä hetkellä, ei ole kykenevä”, hän sanoi. Mielestäni Varane teki hienoa työtä selkälinjan vahvistamisessa.

Tottenham Hotspur - Manchester United - Englannin Valioliiga

Raphael Varane palasi loukkaantumisestaan ​​Manchester Unitediin aloittaen lauantain avauskokoonpanosta (Kuva: Getty Images)

Luulin, että se teki keskikenttäpelaajista varmempia puristamiseen ja pallon takaisin saamiseen.

Mutta suuri ero oli, että Cavani ja Ronaldo ovat lähellä keskikenttää ja tukevat neljää.

Ne ovat olleet kaikki pelit noin 30 metrin päässä takaneljästä ja viime viikkoina se on ollut noin 45/50 metriä – niiden läpi voisi ajaa bussilla.

Tällä viikolla on tapahtunut valtava muutos, mutta miksi tähän pisteeseen pääseminen vaati todella huonon suorituskyvyn? Hänen ei pitäisi “ottaa sitä siihen pelaajan ja managerin laatuun, joka heillä on”.

lisää: Gary Neville varoittaa Jadon Sanchoa, että hän päätyy kuten Donny van de Beek Manchester Unitediin

LISÄÄ: Ole Gunnar Solskjaer valitsi Scott McTominayn ottelun mieheksi Manchester Unitedin voiton jälkeen Tottenhamista.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts