Jeff Stelling on ilmoittanut jättävänsä jalkapallon lauantain ja Sky Sportsin

Jeff Stelling jättää tehtävänsä Soccer Lauantin juontajaksi

Jeff Stelling eroaa Soccer Lauantin (Sky Sports) juontajan tehtävästä

Jeff Stelling on ilmoittanut luopuvansa Soccer Saturday -ohjelman juontajan tehtävästä ja jättävänsä Sky Sportsin kauden lopussa.

66-vuotias on isännöinyt Sky Sportsin ikonista live-ohjelmaa vuodesta 1994, mutta on vahvistanut, että tämä on hänen viimeinen kausi kuumalla paikalla.

Stelling väittää, ettei hänellä ole aikomusta jäädä eläkkeelle ja väittää, että päätös jättää Sky oli hänen.

Lauantaina suoritetussa lähetyksessä luetussa lausunnossa Stilling sanoi: “Ennen kuin julkaisimme tiimiuutisia Newcastlesta, sain joukkueuutisia Sky Sports and Soccer Lauantai kertomaan sinulle siitä.

Olen Skylla 30 ensi vuonna, ja tiedän, että on vaikea uskoa, ettei hän ole niin nuorekkaan näköinen.

Olen isännöinyt jalkapalloa lauantaina noin 25 vuoden ajan [years]En ole kovin älykäs tilastojen suhteen. Mutta tein päätöksen, erittäin vaikean päätöksen, että tämä on viimeinen kauteni.

Jeff Stelling sai kriitikoilta seisovat suosionosoitukset ilmoituksensa jälkeen

Jeff Stelling sai kriitikoilta seisovat suosionosoitukset ilmoituksensa jälkeen (Sky Sports)

Se oli minun päätökseni, ei ollut minkäänlaista painetta, Sky on ollut aivan yhtä hyvä kanssani kuin hän on aina tehnyt.

En aio jäädä eläkkeelle, se on ihmisten asia, jotka todella ovat siellä, mutta on aika antaa jonkun muun tehdä sitä, mikä on maailman parasta työtä.

Luulin, etten koskaan pääse siihen pisteeseen, että kutsun Raith Roversia, Roath Raversia, en halua sen tapahtuvan ollenkaan.

Pysyn täällä toukokuuhun asti ja lähden sitten esityksestä ja seurasta.

Sky Sportsin toimitusjohtaja Jonathan Licht lisäsi erillisessä lausunnossa: “Jeff on todellinen radiolegenda ja hän on ollut valtava osa Sky Sportsin kasvua ja suosiota viimeisten 30 vuoden aikana.

Jeffin puhdas intohimo ja pelille omistautuminen teki hänestä erityisen ja teki lauantaijalkapallosta ottelun miljoonille faneille joka lauantai-iltapäivä. Maalit, naurut, punaiset kortit ja jääneet punaiset kortit auttoivat luomaan yhden urheilun suosituimmista TV-ohjelmista, ja Jeff oli keskipiste.

Tulemme kaipaamaan Jeffiä kovasti, mutta olemme iloisia, että hän johtaa joukkuetta kauden loppuun asti. Jeffille tulee monia kunnianosoituksia, ja Sky Sports antaa hänelle toukokuussa upeat jäähyväiset, jotka ovat ansaittuja hänen merkittävästä ja kestävästä panoksestaan.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts