Jurgen Klopp vahvistaa Naby Keitan loukkaantuneen Liverpoolin keskikentän ongelman pahentuessa

Liverpool - Brighton & Hove Albion - Englannin Valioliiga

Naby Keita ontui vain 20 minuuttia Liverpoolin tasapelin jälkeen Brightonin kanssa (Kuva: Getty Images)

Jurgen Klopp on vahvistanut, että Naby Keita kärsi reisilihasvamman Liverpoolin 2-2-tasapelissä Brightonin kanssa, mikä on jättänyt keskikenttäpelaajan ilmeisesti sivurataan muutaman viikon ajan.

26-vuotias pudotettiin vain 20 minuutin jälkeen, kun Reds siirtyi 1-0-johtoon Jordan Hendersonin maalin kautta.

Mohamed Salah tuplasi isäntien johdon ennen kuin upeat lokit taistelivat takaisin, kun Enoch Mwepo ja Leandro Trossard tasoittivat.

Se oli pettymys Kloppille ja Keitalle, mikä lisäsi hänen turhautumistaan, sillä hän joutuu olemaan ilman Guinea-maajoukkuetta joissakin tulevissa otteluissaan.

“Hän näytti minulle reisilihakseni, ja he sanoivat, että ne olivat minun reisilihakseni”, Klopp sanoi. “Mutta en voi sanoa enempää.”

Atletico Madrid - Liverpool: Lohko B - UEFA Mestarien liiga

Jurgen Klopp on menettänyt viisi keskikenttäpelaajaa loukkaantumisen vuoksi viime viikkoina (Kuva: Getty Images)

Keitaa ei yleensä pidetä Redsin takuuvarmana pelaajana, mutta seura on kamppaillut viime aikoina keskikentän pienen loukkaantumiskriisin kanssa.

Fabinho, Thiago Alcantara, James Milner ja Harvey Elliott ovat kaikki poissa, ja Keita liittyy nyt heihin loukkaantuneiden listalla.

Keita aloitti ottelun Brightonia vastaan ​​Jordan Hendersonin ja Curtis Jonesin rinnalla keskikentällä, ja hänet seurasi Alex Oxlade-Chamberlain, mutta Liverpool näyttää jälkeenpäin hieman heikolta.

18-vuotias Tyler Morton, joka on loistanut Carabao Cupissa, mutta joka ei ole vielä tekemässä Valioliigan debyyttiään, oli The Seagull -penkillä ja voisi olla seuraavaksi keskikentällä keskikentällä loukkaantumisongelmien aikana.

Punaiset isännöivät Atletico Madridia Mestarien liigassa keskiviikkoiltana ennen matkaansa West Hamiin ensi sunnuntaina.

Fabinho saattaa palata kohtaamaan West Hamin, mutta on epätodennäköistä, että kukaan muista pelaajista, joilla ei ole fyysistä kuntoa, osallistuisi kumpaankaan otteluun.

LISÄÄ: Jurgen Klopp selittää Virgil van Dijkin rajalinjan räjähdyksen Liverpoolin tasapelin jälkeen Brightonin kanssa

LISÄÄ: Thomas Tuchel kehottaa Chelseaa keskittymään Manchester Cityn ja Liverpoolin pisteiden menettämisen jälkeen

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts