Manchester United: Arrigo Sacchi lähettää viestin Antonio Contelle työn vastaanottamisesta

Antonio Conte on ollut läheisessä yhteydessä Manchester Unitediin

Antonio Conte liittyy läheisesti Manchester Unitediin (Kuvat: Getty)

Legendaarisen italialaisen managerin Arrigo Sacchin mielestä se olisi hieno liike molemmille osapuolille Antonio Conte on liittynyt Manchester Unitediin, ja nykyinen manageri Ole Gunnar Solskjaer taistelee pelastaakseen työpaikkansa Old Traffordilla.

Conte, entinen Inter Milanin ja Chelsean pomo, on ollut läheisessä yhteydessä Valioliigaseuran Unitedin kiusallisen tappion jälkeen Liverpoolille.

Manchester United harkitsi Solskjaerin potkua 5-0-tappion jälkeen ja 52-vuotiaan Conten ottamista valmentajien listalle, joka voisi korvata Norjan legendan.

Vaikka Solskjaer on säilyttänyt asemansa ja ottaa johtoon Unitedin Valioliigan ottelun Tottenhamia vastaan ​​lauantaina, hänet voidaan silti vapauttaa tehtävistään seuraavien viikkojen aikana, elleivät tulokset ja suorituskyky parane dramaattisesti.

On ollut huolia siitä, että Conten kova johtamistyyli ja taipumus lyhyisiin seuroihin olisi ongelma Manchester Unitedissa, mutta Italian legenda Sacchi uskoo, että siirto hyödyttää molempia osapuolia.

Antonio Conte on hieno mies ja loistava valmentaja. “Hän tekee kaikkensa jalkapallon eteen ja pyrkii jatkuvasti parantamaan”, sanoi entinen Italian ja Milanon valmentaja. ajat.

Kun hän oli kanssani vuoden 1994 MM-kisoissa, hän suunnitteli jo tulevaisuuttaan valmentajana: hän teki muistiinpanoja kaikista harjoituksistamme, jotta hän voisi tallentaa ne omaan käyttöönsä.

Italian legenda Arrigo Sacchi kunnioitti Contea

Italian legenda Arrigo Sacchi kehui Contea “suureksi mieheksi” ja “hyväksi valmentajaksi” (Kuva: GETTY)

Hän on erittäin luotettava ja luotettava henkilö, joka tietää kuinka voittaa. Hän vietti kaksi vuotta Chelseassa, kaksi todella vaikeaa vuotta, jolloin hän onnistui saavuttamaan erinomaisia ​​tuloksia.

Sitten hän meni Interiin ja voitti liigan. Hän tietää, kuinka saada pelaajista paras irti.

“Hän olisi pärjännyt hyvin Manchester Unitedille, ja he tekisivät erittäin hyvin hänelle.”

Conte voitti Valioliigan ja FA Cupin toimikautensa aikana Chelseassa ja voitti neljännen Serie A:n mestaruutensa viime kaudella Inter Milanissa.

Entinen Englannin keskikenttäpelaaja Jamie Redknapp uskoo, että Conte olisi täydellinen korvaaja Solskjaerille ja sanoo, että Manchester Unitedin on tehtävä muutos pelastaakseen hänen kautensa.

Jos haluat katsoa tämän videon, ota JavaScript käyttöön ja harkitse verkkoselaimeen päivittämistä
Tukee HTML5-videota

“Kuka astui sisään? “Mielestäni Antonio Conte olisi erittäin hyvässä kunnossa, koska yksi tai kaksi heistä tarvitsee potkun perseeseen”, Redknapp sanoi. Sky Sports.

“Heidän täytyy tietää, milloin he eivät voi hyvin, eikä niin ole nyt. Hän suututtaa pelaajat joskus, varmista, että he ovat varpaillaan… En ole varma, onko Olella sellainen luonne.

“Jos häviät kotona 5-0, maailmassa ei ole manageria, joka ei joutuisi valtavan paineen alla.

En voi sanoa, että minua olisi koskaan myyty Solskjaerille Manchester Unitedin manageriksi, jos olen raa’an rehellinen. Hän teki hyvää työtä, mutta puhumme Manchester Unitedista.

“Haluat parhaan henkilön, joka johtaa klubiasi, enkä usko, että Ole on se kaveri. Kunnioitan häntä suuresti, mutta sinä haluat parasta.

“United haluaa voittaa mestaruuksia, mutta pelaajien on kunnioitettava valmentajaa, ja kun tarkastellaan, ketä hän vastustaa ja miten hän ylipäätään sai työpaikan… sinulla on oltava paras, enkä usko, että hän on oikea mies jatkamaan tämän seuran kanssa.

Lisää tällaisia ​​tarinoita löydät urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram
.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts