Manchester Unitedin päävalmentaja Solskjaer kehotti luopumaan pelaajista kohtaamaan Tottenhamin

Manchester United kohtaa lauantaina Ole Gunnar Solskjaer Tottenham Hotspurin

Ole Gunnar Solskjaer Manchester United kohtaa Tottenhamin lauantaina (Kuva: GETTY)

Ole Gunnar Solskjaerin on hylättävä Bruno Fernandes ja Luke Shaw Manchester Unitedin Valioliigan ottelussa Tottenhamia vastaan.

Tämä on Tony Cascarinon näkemys, joka sanoo, että Fernandes “ei tee paljoa, kun hän ei ole pallolla”, ja hänet pitäisi korvata Jesse Lingardilla, ja että Shaw’lla oli vaikea aika hänen 5-0 -luovutusssaan viime viikonloppuna Liverpoolia vastaan.

Solskjaer jäi taistelemaan työstään kiusallisen tappion jälkeen, mutta Manchester United on vastustanut kiusausta tehdä muutos – ainakin toistaiseksi.

Red Devils on epätoivoisesti toipumassa lauantai-iltana, kun he matkustavat Pohjois-Lontoon ottamaan vastaan ​​Tottenhamin, joka on hävinnyt kolme viidestä viimeisestä ottelustaan ​​ja kamppailee myös Nuno Esperto Santon johdolla.

Ennen ottelua Irlannin tasavallan ja Chelsean entinen hyökkääjä Kacharino kehotti Solskjaeria vaihtamaan Manchester Unitedin joukkuetta ja luopumaan Fernandesista ja Shawsta.

“Laitapuolustaja on Unitedin heikoin asema – jokainen viidestä Liverpoolille toimitetusta maalista tuli Aaron Wan-Bissakan ja Luke Shawin puolustuksista”, hän sanoi. ajat.

“Tottenham on erityisen vilkas Lucasin ja Sonin vauhtiin nähden, joten United voidaan hajottaa, jos he eivät suojele näitä asemia.

Tony Casparino on sitä mieltä, että Bruno Fernandes pitäisi saada alas

Tony Casparino uskoo, että Bruno Fernandes pitäisi saada alas (Kuva: GETTY)

Shaw tuotti vaikuttavan EM-kisan Englannin kanssa, mutta kesti vaikean ajan Mohamed Salahia vastaan ​​viime viikonloppuna, kun taas Wan-Bissakaa ei voi tunnistaa Unitediin liittyneestä puolustajasta.

“Ole Gunnar Solskjaer voisi korvata Shaw’n Alex Tellesillä, jos hän on kunnossa, tai harkita Jadon Sanchon tai Marcus Rashfordin pelaamista keskustan ulkopuolella ratkaisemaan ongelman.”

Fernandezista, joka on tehnyt tällä kaudella kaikissa kilpailuissa 14 ottelussa neljä maalia ja antanut viisi syöttöä, Casarino lisäsi: “ Kymmenes kierros voi olla luksusta kamppaileville joukkueille, ja näin on tällä hetkellä Unitedissa.

“Bruno Fernandes tekee hyvin vähän, kun hän ei ole pallolla, ja se on iso ongelma, koska hänen on tarjottava Unitedin ensimmäinen puolustuslinja keskikentällä.

Jos haluat katsoa tämän videon, ota JavaScript käyttöön ja harkitse verkkoselaimeen päivittämistä
Tukee HTML5-videota

Fernandes ei yritä estää hyökkääjiä saamasta palloa takaisin. Sitä vastoin Jesse Lingard on tekemässä joukkueen 10. roolia, kuten hän on osoittanut West Hamissa ja välähdyksenä palattuaan isänsä klubiin tänä kesänä.

Manchester Unitedin kapteeni Harry Maguire sanoi, että hänen joukkuetoverinsa tietävät, että he voivat “vielä saavuttaa asioita” tällä kaudella, ja vaati yhtenäisyyttä ennen Tottenhamin kohtaamista.

“Pelaajina olemme pettäneet johdon, valmennusryhmän ja seuran, mutta mikä tärkeintä, petimme fanit”, Englannin puolustaja sanoi.

“Tiedämme, että meidän on parannettava, ja voin vakuuttaa teille, että teemme kaikkemme ja annamme kaikkemme päivästä toiseen varmistaaksemme, että pystymme parantamaan näitä esityksiä, ja olen varma, että selviämme tästä vaikeasta ajanjaksosta ja potkimisesta uudelleen. .

“Tapamme häviäminen oli suuri pettymys. Meillä oli tietysti hienoja keskusteluja, analysoimme peliä ja maaleja ja pohdimme, kuinka voisimme parantaa ja parantaa suorituskykyämme.

Valioliigassa on paljon pelejä pelattavana, olemme vahvassa asemassa Mestarien liigan ryhmässä ja olemme vielä kauden alussa. Ja tämä on kausi, jolloin tiedämme, että voimme vielä saada asiat tehtyä.

LISÄÄ: Italian legenda Arrigo Sacchi lähettää Antonio Contelle viestin Manchester Unitedin siirrosta, kun Ole Gunnar Solskjaer taistelee työpaikan pelastamiseksi.

LISÄÄ: Dimitar Berbatovin Valioliigan ennusteet, mukaan lukien Tottenham vs Manchester United ennusteet

Lisää tällaisia ​​tarinoita löytyy urheilusivultamme.

Seuraa Metro Sportia saadaksesi viimeisimmät uutiset
Facebookin sosiaalinen verkostosivustoJa Viserrys Ja Instagram.(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts